Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπασταθόπουλος: Δυο κουβέντες, όλη η ουσία…

Παπασταθόπουλος: Δυο κουβέντες, όλη η ουσία…
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 - 10:58

Το να κάνει ο Σωκράτης το βήμα επιστροφής στην Ελλάδα, δεν ήταν εύκολο. Του το έκανε εύκολο, ωστόσο, ο Ολυμπιακός. Ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ, για τον οποίο εσχάτως συζητιέται ενδεχόμενο επιστροφής και στη Εθνική, μίλησε στα ΝΕΑ, όπως σας αναφέραμε χθες. Και είπε πολλά και ενδιαφέροντα, για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, την Ελλάδα, για την Άρσεναλ και πάει λέγοντας.

Δυο κουβέντες, όμως, τις οποίες είπε, χαρακτηριστικά, περιέχουν… όλο το ζουμί. Ο Έλληνας στόπερ του Μαρτίνς μίλησε για το πρώτο διάστημά του, στον Θρύλο και επεσήμανε:

«Μπορεί να μην είμαι πολύ καιρό εδώ, αλλά είναι πολύ εύκολο να διακρίνεις πως ο Ολυμπιακός λειτουργεί πια ως ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Ότι έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Η οργάνωσή του. Η συνολική του λειτουργία. Το brand που έχει φτιάξει στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαία αυτή η εξέλιξη».

Σαφές; Κατανοητό. ΔΕΝ είναι τυχαία, αυτή η εξέλιξη. Και πως να είναι; Όταν ο άνθρωπος στο τιμόνι του Συλλόγου είναι… άρρωστος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Είναι ΓΑΥΡΟΣ! Και πως να είναι τυχαία, η εξέλιξη του Συλλόγου, όταν δουλεύει μεθοδικά και με πλάνο, παίρνοντας, από τη συναναστροφή του, με τους μεγάλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ΟΛΑ τα θετικά στοιχεία, τα οποία μπορεί μια ομάδα να πάρει;

Αντιλαμβάνεστε, μικρούληδες, γιατί ο Ολυμπιακός είναι… έτη φωτός μπροστά; Και γιατί εκεί θα παραμείνει; Αντιλαμβάνεστε γιατί παικταράδες όπως ο Βαλμπουενά, ο Ελ Αραμπί, ο Σεμέδο, ο Σωκράτης και πάει λέγοντας, επιλέγουν και θα επιλέγουν τον Θρύλο; Αντιλαμβάνεστε γιατί πάμε για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ και εσείς δεν είστε πουθενά…;

Διαβάστε επίσης