Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σας τα λέγαμε, για το επίπεδό σας…

Σας τα λέγαμε, για το επίπεδό σας…
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 - 10:39

Δεν πάει και πολύς καιρός που τον έφτασαν σε πρωταθλήματα, τον Άρη. Στον ΠΑΟΚ, αν και νομίζουν ότι… ξαφνικά μεγάλωσαν και έγιναν… σπουδαίοι και τρανοί, παραμένουν στους «μικρούς» του ποδοσφαίρου. Χωρίς παρεξήγηση, δεν είναι και κακό. Δεν μπορούν όλες οι ομάδες να είναι μεγάλες. Ο Άρης έχει όσα πρωταθλήματα έχει και ο ΠΑΟΚ και αυτή τη στιγμή είναι απείρως καλύτερη ομάδα και… αφεντικό στη Θεσσαλονίκη. Και δεν τον βλέπουμε να κάνει σαν… παλαβός, για το πόσο… μεγάλωσε ξαφνικά. Γιατί, εδώ που τα λέμε, τι να πει το «3» στο… «46».

Όταν, λοιπόν, εδώ και τόσο καιρό, λέμε ότι πρέπει να… ηρεμήσει, ο ΠΑΟΚ και να… χαλαρώσει λιγάκι, δεν το λέμε από κακό. Δεν θέλουμε, μέσα από τέτοιου είδους τοποθετήσεις, να… φανούμε εμείς οι μεγάλοι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει τέτοια ανάγκη, άλλωστε. Μιλούν για εκείνον οι τίτλοι του, τα εκατομμύρια των οπαδών του, το κοινωνικό του έργο, η ανάπτυξη του Συλλόγου, σε όλα τα επίπεδα… Και ολοένα και μεγαλώνει, το μέγεθός του…

Όταν, λοιπόν, λέγαμε στον ΠΑΟΚ, ότι… μέχρι εκεί είναι, για κάνα τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, δεν το λέγαμε από… κακό. Καλό είναι να γνωρίζει, ο καθένας, το μέγεθός του και μέχρι που φτάνει το… πάπλωμα, για να μην απλώνει παρακάτω τα πόδια και… κρυώνει. Αλλά, εντάξει, ως άνθρωποι, κάναμε και εμείς ένα λάθος. Είναι, το πολύ, για κάνα «Χ», στο τοπικό ντέρμπι, με τον Άρη. Για παραπάνω… δεν.

Διαβάστε επίσης