Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν ρίχνουμε ρυθμό, νίκες και Κύπελλο»

«Δεν ρίχνουμε ρυθμό, νίκες και Κύπελλο»
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 - 01:26

Στο ότι ο Ολυμπιακός, αν και κατέκτησε τον τίτλο, δεν θα ρίξει ρυθμό και πως θέλει να συνεχίσει με νίκες, ενώ στοχεύει και στο Κύπελλο, εστίασε ο Θανάσης Ανδρούτσος. «Είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο να κατακτούμε το πρωτάθλημα, ιδιαίτερα απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός, σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ελλάδας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova.

Για το ελληνικό στοιχείο στον Ολυμπιακό: «Θέλω να πιστεύω ότι παίζουμε πολύ σημαντικό ρόλο, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτόν. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο και προσπαθούμε να βοηθάμε τους συμπαίκτες μας, ώστε κάποιοι που δεν είναι πολλά χρόνια εδώ να γνωρίζουν τι είναι ο Ολυμπιακός».

Για τη μεγάλη διαφορά και το αν είναι παγίδα: «Δεν είναι, δεν νομίζω να ρίξουμε ρυθμούς. Έχουμε άλλο ένα στόχο, το Κύπελλο και να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία του Χασάν που ήρθε από τον πάγκο και βρήκε δύο γκολ: «Έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός παίκτης, όταν του δοθεί η ευκαιρία πάντα την αρπάζει και μας δίνει τη λύση. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Έχει αποδείξει πάρα πολλά».

Διαβάστε επίσης