Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάτι πολύ όμορφο, κάτι μαγικό»

«Κάτι πολύ όμορφο, κάτι μαγικό»
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 - 17:49

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι σοβαρός απέναντι στον ΠΑΟΚ, λίγο πριν τη φιέστα, εξέφρασε ο Θανάσης Ανδρούτσος μιλώντας στην κάμερα της Nova, ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη του κόσμου με τα «εικονικά» εισιτήρια. «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε σοβαροί για να νικήσουμε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλος μας και στον τελικό του Κυπέλλου και θέλουμε τη νίκη για να γιορτάσουμε τη φιέστα».

Για τον τελικό του Κυπέλλου και αν συνδέεται με το σημερινό ματς: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια αλλά με τον ίδιο αντίπαλο. Θα κοιτάξουμε να είμαστε σοβαροί, είναι ένα παιχνίδι που θα το λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψιν».

Για το ενδεχόμενο η προετοιμασία να ξεκινήσει λίγο πιο μετά: «Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Προσαρμοζόμαστε σε κάθε γεγονός που θα συμβεί. Σίγουρα θα είναι καλύτερο να ξεκινήσουμε λίγες μέρες αργότερα γιατί όλοι χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω ξεκούραση, πιο πολύ στο μυαλό και όχι σωματική, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε άλλη μία δύσκολη χρονιά».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στην «εικονική» φιέστα: «Είναι κάτι πολύ όμορφο, κάτι μαγικό. Σίγουρα μας έχει λείψει ο κόσμος θα νιώσουμε κάτι που έχουμε τόσο καιρό να νιώσουμε. Έστω και έτσι θα είναι κοντά μας και εμείς μαζί τους».

Διαβάστε επίσης