Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός δημιουργεί και φτιάχνει καριέρες

Ο Ολυμπιακός δημιουργεί και φτιάχνει καριέρες
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 - 17:56

Δεν είναι λίγες οι φορές παίκτες οι οποίοι έχουν έρθει στον Ολυμπιακό να παίρνουν μεγάλες μεταγραφές αλλά και μεγάλα συμβόλαια σε συλλόγους του εξωτερικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει πλέον να είναι μία από τις ομάδες της Ευρώπης, η οποία δημιουργεί αλλά και φτιάχνει καριέρες. Τα πράγματα είναι απλά και τα παραδείγματα πάρα πολλά.

Αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι ταλέντα έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Και μέσα από τις επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη παίρνουν αρκετούς πόντους για να μπορέσουν να πάρουν μεταγραφή σε μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Δε μιλάμε μόνο για παίκτες της ακαδημίας του όπως ήταν οι Ρέτσος, Τσιμίκας, ακόμη και ο Μήτρογλου στο παρελθόν. Αλλά για ποδοσφαιριστές όπως ήταν ο Μαζουακού και όπως ίσως συμβεί στο μέλλον με τους Καμαρά, Μπα, Ραντζέλοβιτς και άλλους.

Παράλληλα αρκετοί παίκτες οι οποίοι είχαν μία καλή καριέρα και ανοδική πορεία για τον οποιοδήποτε έφυγαν από το προσκήνιο. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να τους βάλει ξανά στο δρόμο τους και να πάρουν μεταγραφή για το εξωτερικό και κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα.

Απόδειξη ο Ποντένσε, όπως ίσως μπορεί να συμβεί με τον Σεμέδο. Ήταν ένα από τα καλά ονόματα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, όμως έκανε λάθος επιλογές και βγήκε από το κάδρο. Τώρα με τον Ολυμπιακό και τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει έχει μπει ξανά στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης