Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν «σβηστός» βάζει τρία, αυτός που δεν πρέπει να ανησυχεί είναι ο Ολυμπιακός!

Αν «σβηστός» βάζει τρία, αυτός που δεν πρέπει να ανησυχεί είναι ο Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 - 01:07

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Άρη, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βασικά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν και τόσο καλή. Ήταν η πρόβα τζενεράλε για τα παιχνίδια με τη Νέφτσι, ωστόσο εννοείται πως δεν προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας.

Άλλωστε, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως την άλλη εβδομάδα η ομάδα θα είναι καλύτερη και θα έχει βελτιώσει κάποια πράγματα. Όπως και να ‘χει, το να μην «πετάς» ειδικά αυτήν την περίοδο, δεν είναι κάτι που πρέπει να προβληματίζει.

Επίσης, το να μην «πετάς» και να κερδίζεις, «σβηστός», με 3-0 τον Άρη (και τον κάθε αντίπαλο), σίγουρα δείχνει κάτι, έτσι! Εντάξει, δεν θα κερδίζεις πάντα έτσι τα παιχνίδια που δεν θα είσαι καλός, αλλά σίγουρα κάτι «λέει» και αυτό. Ένας Ολυμπιακός που ακόμη δείχνει πως έχει δρόμο και δουλειά για να είναι στο 100%, νίκησε 3-0 στην πρόβα τζενεράλε πριν την Ευρώπη.

Κοινώς, αν «σβηστός» βάζει τρία γκολ, τότε αυτός που δεν πρέπει να ανησυχεί είναι ο Ολυμπιακός! Να τα λέμε και αυτά. Άλλοι θα πρέπει να ανησυχούν όταν βλέπουν τον Ολυμπιακό να βάζει τρία γκολ χωρίς να είναι έτοιμος και χωρίς να έχει πιάσει καλή απόδοση.

Κατά τα άλλα, συνεχίζουμε τη δουλειά για να κάνουμε τη δουλειά μας αρχής γενομένης κόντρα στη Νέφτσι Μπακού...

Διαβάστε επίσης