Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπουδαία η συνθήκη της επιστροφής Καμαρά! (videos)

Σπουδαία η συνθήκη της επιστροφής Καμαρά! (videos)
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021 - 14:14

Ο Ολυμπιακός μπορεί να παραμένει χτυπημένος από προβλήματα και δυσκολίες, αλλά ο Μαρτίνς βλέπει το υπερόπλο Καμαρά να γυρίζει στη δράση! Και αυτή είναι μία εξαιρετική συνθήκη, η οποία δίνει στον Ολυμπιακό ένα μεγάλο πλεονέκτημα, το οποίο στη ρεβάνς με τη Νέφτσι, δεν είχε. Ο μέσος από τη Γουινέα επανέρχεται, μετά την τιμωρία του, της μιας αγωνιστικής, καθώς την εξέτισε στη ρεβάνς του Μπακού. Και πλέον είναι ξανά διαθέσιμος, για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μπορεί να σχεδιάσει την ομάδα του, με τον Μαντί στο αρχικό σχήμα.

Ο Σουρλής μπορεί να ήταν εξαιρετικός, κόντρα στη Νέφτσι και να έκανε καλή δουλειά στο κέντρο, τακτικά, ανασταλτικά, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Καμαρά είναι… άλλο επίπεδο. Και μπορεί να δώσει πάρα, πάρα πολλά πράγματα, στον Πέδρο Μαρτίνς, παίζοντας στον άξονα. Ο Κούντε λογικά θα είναι δίπλα του και οι δυο τους, σε ένα 3-4-3, ή και με τον Σουρλή σε ένα 4-3-3 ακόμη, μπορούν να συνθέσουν ένα πιο «γεμάτο» κέντρο, από εκείνο το οποίο είχε στη διάθεσή του ο Μαρτίνς, στο Αζερμπαϊτζάν.

Διαβάστε επίσης

Μισό-μηδέν; Μας κάνει!

Μισό-μηδέν; Μας κάνει!

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο ξέρει να νικά, αλλά και να διαχειρίζεται αποτελέσματα και προκρίσεις. Νίκη και με… μισό γκολ, του κάνει σήμερα!