Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μισό-μηδέν; Μας κάνει!

Μισό-μηδέν; Μας κάνει!
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021 - 14:33

Έχουμε πει πολλές φορές ότι στα προκριματικά του καλοκαιριού δεν μετρούν οι εμφανίσεις, αλλά ΜΟΝΟ τα αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να παίρνει αυτό που θέλει. Έχει συνηθίσει να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Και πλέον έχει συνηθίσει τη διαδικασία των προκριματικών και έχει αποκτήσει και τον κατάλληλο… κυνισμό, για να μπορεί να κάνει ματς τακτικά και να εστιάζει ΜΟΝΟ στο αποτέλεσμα.

Η ομάδα ακόμη χτίζεται και τώρα δημιουργείται. Παίκτες βασικοί λείπουν, ο Μαρτίνς ακόμη δουλεύει με την ομάδα και τη χτίζει, για τη σεζόν που έρχεται. Και ακόμη υπάρχει δρόμος μπροστά. Πολύς δρόμος. Και τώρα, ο Θρύλος οφείλει μόνο να εστιάσει στα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο ξέρει να νικά, αλλά και να διαχειρίζεται αποτελέσματα και προκρίσεις. Νίκη και με… μισό γκολ, του κάνει σήμερα! Και ο Μαρτίνς το ξέρει καλά αυτό. Και σε αυτό έχει εστιάσει. Δεν τον ενδιαφέρει τον κόουτς αυτή την ώρα να δει την ομάδα του να ρίχνει… τριάρες και τεσσάρες. Και εδώ που τα λέμε, το έχει κάνει κιόλας. Και η Κράσνονταρ και η Μπέρνλι και η Μπασακσεχίρ το ξέρουν καλά…

Αλλά τούτη την ώρα, ο Ολυμπιακός θέλει ΝΙΚΗ. Και με ένα γκολ (για να αποφύγουμε πάλι και το κλισέ του «μισό-μηδέν») του κάνει και του παρακάνει. Να μπουν οι βάσεις από τώρα, για την πρόκριση, γιατί ΜΟΝΟ αυτό μετράει.

Διαβάστε επίσης