Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός που ξέρουμε

Αυτός που ξέρουμε
Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:51
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Λαλά έχει μπροστά του μοναδική ευκαιρία να ξεδιπλώσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όλες εκείνες τις αρετές, οι οποίες του έδωσαν την ευκαιρία να τη φορέσει. Το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου δεν έφερε εντέλει δεξιό μπακ, στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κένι Λαλά έχει πάρε τη φανέλα του βασικού… σπίτι του.

Ο Γάλλος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και για αυτό αποκτήθηκε, όταν ο Ολυμπιακός προέβη στην «τράμπα» με τον Ραφίνια. Ο Γάλλος ήρθε με περγαμηνές, με συστάσεις, με μία σημαντική καριέρα πίσω του, αλλά και με μία τρομερή ποιότητα να τον συνοδεύει.

Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να δείξει μονάχα ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων του. Τι ακριβώς φταίει και ο Λαλά έχει παραμείνει μακριά από το 100%, το γνωρίζει καλύτερα ο ίδιος και ο Μαρτίνς. Αλλά πλέον δεν υπάρχει άλλος δρόμος… Ο Λαλά οφείλει να μπορέσει να βγάλει στο γήπεδο όλα αυτά τα στοιχεία, τα οποία έκαναν τον Ολυμπιακό να τον εμπιστευθεί και να επενδύσει επάνω του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να φορέσει την τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή.

Κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του Λαλά. Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητά του. Την ικανότητά του, τη δυνατότητα την οποία έχει, να κάνει για τα καλά δική του, τη δεξιά πλευρά του Θρύλου. Παρόλα αυτά, οφείλει και ο ίδιος να κάνει «το κάτι παραπάνω», ώστε να την κερδίσει τη θέση, οριστικά και αμετάκλητα. Το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε δεξιός μπακ, στο φινάλε των μεταγραφών, από τον Θρύλο, του δίνει τη δυνατότητα να κάνει αυτό που πρέπει. Θα του τη δώσει και ο Μαρτίνς και πρέπει και ο ίδιος να την αρπάξει. Οριστικά.

Διαβάστε επίσης

Άρης, όπως λέμε… Ατρόμητος

Άρης, όπως λέμε… Ατρόμητος

Η ενδεκάδα που θα δούμε απόψε, μπορεί να μην είναι εκείνη την οποία θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά…