Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Αντβέρπ: Πάντα δίπλα στην ομάδα ο ηγέτης και Πρόεδρός της!

Ολυμπιακός-Αντβέρπ: Πάντα δίπλα στην ομάδα ο ηγέτης και Πρόεδρός της!
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:52

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι, όπως πάντα, στο πλευρό του αγαπημένου του Ολυμπιακού! Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι ο ηγέτης και Πρόεδρος του Θρύλου δεν χάνει ματς, στο Καραϊσκάκη, ενώ ως επί το πλείστον είναι παρών και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του. Η τωρινή κατάσταση, με την πανδημία και τις δυσκολίες, τις οποίες αυτή έχει φέρει, δεν είναι αρκετή για να τον κρατήσει μακριά από την ομάδα του, στο πλευρό της οποίας βρίσκεται πάντοτε.

Στο Καραϊσκάκη και απόψε το βράδυ, στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο φετινό Europa League, ο κ. Μαρινάκης. Πάντα δίπλα, στο επίπεδο του αγωνιστικού χώρου, ο κ. Μαρινάκης συνομίλησε με τους συνεργάτες του, και έκανε την καθιερωμένη του «βόλτα», από τη φυσούνα, στο χορτάρι και στη συνέχεια στη σουίτα του.

Έχει και τα γούρια του ο Πρόεδρος του Θρύλου και πάντα στο μυαλό του να πάνε καλά τα πράγματα, για την αγαπημένη του ομάδα. Για την ομάδα του, τον Θρύλο.

Μάλιστα, κατά την είσοδό του στο γήπεδο, ο Πρόεδρος του Θρύλου έτυχε θερμής υποδοχής, από ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι έμπαιναν εκείνη την ώρα στο Καραϊσκάκη!

Διαβάστε επίσης