Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βατσλίκ: «Φοβερή η ατμόσφαιρα από τον κόσμο»

Βατσλίκ: «Φοβερή η ατμόσφαιρα από τον κόσμο»
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 01:42

Ευτυχισμένος δήλωσε ο Βατσλίκ με την νίκη του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε έντονα στην παρουσία του κόσμου. Δήλωσε πως οι φίλαθλοι έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα, με καταπληκτική στήριξη και ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Τόμας Βατσλίκ δήλωσε πως η ομάδα εξασφάλισε την πρόκριση και θα κάνει τα πάντα για τη πρώτη θέση, ενώ επίσης τόνισε πως είναι χαρούμενος που η ομάδα πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

«Είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε. Φοβερή η ατμόσφαιρα από τον κόσμο. Οι φίλαθλοί μας έδωσαν ώθηση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πραγματικά αυτή η στήριξη είναι καταπληκτική. Μας κάνουνε να αποδίδουμε καλύτερα. Τους ευχαριστούμε. Είμαστε χαρούμενοι που τους κάναμε ευτυχισμένους. Που κάναμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας.

Εξασφαλίσαμε την πρόκριση. Θα κάνουμε τα πάντα για τις πιθανότητές μας για την πρώτη θέση. Έρχονται μεγάλα ονόματα στην Ευρώπη για τη συνέχεια. Θα δούμε. Είμαστε χαρούμενοι που παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Το εάν ζηλεύει τους επιθετικούς και τη... μοίρα του γκολκίπερ που μπορεί να κριθεί από ένα λάθος: «Όχι δεν είναι ότι ζηλεύω. Το έχω αποδεχθεί. Αυτή είναι η μοίρα των τερματοφυλάκων. Το έχω αποδεχθεί. Αυτό είναι μέρος του αθλήματος».

Διαβάστε επίσης