Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Βόλος: Τέλος οι θέσεις ΑμεΑ

Ολυμπιακός-Βόλος: Τέλος οι θέσεις ΑμεΑ
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 13:44

Ο Θρύλος στρέφει άμεσα το ενδιαφέρον του στο ματς με τον Βόλο, στο Καραϊσκάκη, το οποίο έρχεται, το μεσημέρι της Κυριακής. Και για αυτό το ματς, η ΠΑΕ ενημερώνει, αναφορικά με τις θέσεις ΑμεΑ.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον ΒΟΛΟ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 28/11 και ώρα 15:00, ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, , έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Διαβάστε επίσης