Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Στην άκρη (για λίγο) η Ευρώπη, η προσοχή στο 47ο! (video)

Ολυμπιακός: Στην άκρη (για λίγο) η Ευρώπη, η προσοχή στο 47ο! (video)
Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 - 01:02

Την προσεχή Δευτέρα θα μάθει ο Ολυμπιακός ποια εκ των Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ, Σέριφ, Μπαρτσελόνα, Αταλάντα, Σεβίλλη, Ζενίτ, θα βρει στο δρόμο του στην πρώτη νοκ άουτ φάση του Europa League.

Τα παιχνίδι θα διεξαχθούν 17 και 24 Φεβρουαρίου 2022, κάτι που σημαίνει πως μέχρι τότε έχουμε δρόμο μπροστά μας. Έχουμε δύο μήνες και κάτι. Και μέχρι τότε, όπως είναι λογικό, όλο το βάρος στον Ολυμπιακό θα πέσει στις άλλες δύο διοργανώσεις που συμμετέχει, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα είναι πρώτος και στο +6 από την ΑΕΚ και δίνει την Κυριακή ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, με στόχο να μείνει στην κορυφή και να κάνει άλλο ένα βήμα για το 47ο. Υπάρχει και το Κύπελλο, αλλά υπάρχουν μέρες για τον δεύτερο αγώνα με το Λεβαδειακό (22/12, 19:00).

Οπότε, όλο το βάρος «επιστρέφει» και «πέφτει» στη Super League, όπου ο αήττητος Ολυμπιακός καλείται να κάνει άλλο ένα βήμα προς την επίτευξη του βασικού του στόχου.

Στην άκρη, για λίγο, η Ευρώπη, η προσοχή πλέον στο 47ο. Μέχρι το Φεβρουάριο, έχουμε δρόμο, αφού, βέβαια, πρώτα ενημερωθούμε την προσεχή Δευτέρα για την ομάδα που θα βρεθεί μπροστά μας...

Διαβάστε επίσης