Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλείνεις τα μάτια και βλέπεις… Champions League στην κλήρωση!

Κλείνεις τα μάτια και βλέπεις… Champions League στην κλήρωση!
Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 - 10:48

Στη φάση των νοκ άουτ, πριν τους «16», ο Θρύλος θα βρει απέναντι του… μεγαθήρια. Οι 8 ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων του Champions League είναι οι ομάδες που θα βρεθούν στην κλήρωση για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ, Σέριφ, Ζενίτ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη και Αταλάντα. Άρωμα Champions League… Πολύ υψηλό το επίπεδο της επόμενης φάσης, με ομάδες-μεγαθήρια οι περισσότερες. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να παλέψει πολύ για την ευρωπαϊκή του συνέχεια.

Με εξαίρεση την Σέριφ, η οποία δεν είναι στο… επίπεδο των υπόλοιπων 7 αλλά και που έδειξε ότι είναι υπολογίσιμη ομάδα, ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του 7 ομάδες με ξεχωριστή ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 7 ομάδες που έχουν πολλαπλάσιο μπάτζετ από τους «ερυθρόλευκους».

Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 17 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός, στις 24 του ίδιου μήνα. Ο Ολυμπιακός θα δώσει το δεύτερο του παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, στο ματς που θα κρίνει την πρόκριση.

Γι' αυτό και θα χρειαστεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια, όταν έρθουν εκείνα τα ματς...

Διαβάστε επίσης