Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Στροφή στο «διπλό» με Ιωνικό

Ολυμπιακός: Στροφή στο «διπλό» με Ιωνικό
Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022 - 01:17

Πίσω του έχει αφήσει ο Ολυμπιακός και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα και λίγο πριν το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου για το Κύπελλο (δεύτερος προημιτελικός), στρέφει την προσοχή του στον Ιωνικό.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται την Κυριακή (6/2, 17:15) στη Νίκαια, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και το πόσο σκληρό παιχνίδι τον περιμένει. Το ίδιο συνέβη, άλλωστε, και στο Καραϊσκάκη, στον πρώτο γύρο (1-0).

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο ότι στην ομάδα το θέλουν πολύ αυτό το ματς και πως πρέπει να το δείξουν μέσα στο γήπεδο πόσο πολύ θέλουν τη νίκη.

Ο Θρύλος δοκιμάζεται στη Νίκαια όπου πριν μερικές εβδομάδες ο Ιωνικός είχε νικήσει τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να παίξει στο 100% για να πάρει αυτό που θέλει. Είναι ένα παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League, μία εβδομάδα πριν έρθει η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και ο αγώνας με τον Παναιτωλικό για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλα για το «διπλό» στη Νίκαια τα δίνει ο Θρύλος! Ανώτερος είναι, να παίξει σκληρά κι εκείνος και να το δείξει και στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Λαλά ίσον τετράδα

Λαλά ίσον τετράδα

Ο Μαρτίνς έκανε την έκπληξη, λέγοντας πως ο Γάλλος θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή. Πράγμα που σημαίνει πως πάμε για τετράδα στη Νίκαια.