Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! (photo)

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! (photo)
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 - 11:29

Τα ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστά! Και το αποψινό (19:30) με την ΑΕΚ δίνει γόητρο, 3 βαθμούς στη μάχη του τίτλου και… βάζει τα πράγματα στη θέση τους! Σε ζωντανή, γραπτή περιγραφή από το gavros.gr και τηλεοπτικά από τη Nova, ο Ολυμπιακός αναμετράται με μια παραδοσιακή αντίπαλό του, την οποία έχει κάνει… πελάτισσα, ειδικά τα τελευταία χρόνια! Οι αριθμοί σοκάρουν και ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετρά τη μία νίκη, πίσω από την άλλη, θέλει απόψε να δώσει ανάλογη συνέχεια και να καταφέρει να προχωρήσει δυναμικά, προς την κατάκτηση του 47ου.

Οι συγκυρίες είναι περίεργες, η ΑΕΚ προέρχεται από ατυχή αποτελέσματα και βυθισμένη στην εσωστρέφεια, είναι επικίνδυνη. Ψάχνει ένα ξέσπασμα για να σταματήσει να «τρώγεται» με τα ρούχα της. Και ο Ολυμπιακός οφείλει να δώσει μεγάλη προσοχή, να μην επιτρέψει στην ΑΕΚ να… αναγεννηθεί, μέσα στο Καραϊσκάκη. Η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και ο Θρύλος το ξέρει. Όπως το ξέρουν και στη ΑΕΚ. Στόχος είναι αυτό να φανεί απόψε το βράδυ και μέσα στο γήπεδο. Όπως φάνηκε και στο 3-2 στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο αγώνα για φέτος…

Θυμίζουμε την αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης