Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «εξυγιαντές» είχαν καταλάβει ότι ο Άρης είναι αυτός που τους απειλεί

Οι «εξυγιαντές» είχαν καταλάβει ότι ο Άρης είναι αυτός που τους απειλεί
Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022 - 14:34

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί πολλές φορές, στην ίδια θέση με τον Άρη. Σε ποια θέση; Αυτή του να δέχεται πόλεμο… Η «εξυγίανση» όλη και αυτοί που «κουμαντάρουν» το ελληνικό ποδόσφαιρο έκαναν και κάνουν άμετρο πόλεμο στον Θρύλο, προκειμένου να τον ρίξουν από την κορυφή και να την καταλάβουν οι ίδιοι. Αλλά βλέπουν ότι δεν μπορούν. Και έτσι εδώ και λίγο καιρό είχαν βάλει στο «στόχαστρο» τον Άρη, ο οποίος έχοντας μια σχετική ανοδική πορεία, είχε αρχίσει να «χώνεται» ανάμεσα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να… ενοχλεί την «εξυγίανση».

Και εδώ και καιρό ο πόλεμος αυτός έχει στραφεί και προς τον Άρη. Αφού… είδαν και απόειδαν με τον Ολυμπιακό και κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να τον ρίξουν από την κορυφή, αποφάσισαν να… διασφαλίσουν ότι τουλάχιστον δεν θα τους περάσει και ο Άρης… Γιατί για εκεί πάει το πράγμα. Ήδη το… φαβορί Παναθηναϊκό τον πέρασε η ομάδα της Θεσσαλονίκης…

Η ουσία είναι ότι… τους τα λέγαμε τόσο καιρό… Ότι ο Άρης είναι το πραγματικό επίπεδό τους. Και ο πραγματικός αντίπαλός τους. Για να εξισωθούν με τον Θρύλο έχουν ακόμα… πολλά πολλά πολλά ψωμιά να φάνε… Οι «εξυγιαντές» είχαν καταλάβει ότι ο Άρης είναι αυτός που τους απειλεί. Και τώρα που η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε πίσω το -6, φάνηκε ξεκάθαρα το γιατί… Φάνηκε ξεκάθαρα γιατί και ο Άρης έγινε αποδέκτης του ίδιου άμετρου πολέμου, τον οποίο δέχθηκε και δέχεται ο Ολυμπιακός. Η διαφορά είναι ότι τον Ολυμπιακό… δεν μπορούν να τον αγγίξουν. Δεν είναι ίδια τα μεγέθη, με τον Άρη. Και αυτό επίσης φαίνεται και μεταφράζεται σε τίτλους… Τους οποίους ο Θρύλος σηκώνει.

Διαβάστε επίσης

Μάθε παιδί μου άμυνα

Μάθε παιδί μου άμυνα

Ο Μάριος Βρουσάι έχει ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΝΤΑ για να γίνει ο νέος μεγάλος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού!