Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Β’ 4-0 ΤΕΛΙΚΟ

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Β’ 4-0 ΤΕΛΙΚΟ
Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022 - 14:56

Ο Ολυμπιακός Β’ παίζει αυτή την ώρα με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, εκτός έδρας, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μαζί με την επιστροφή του στα ματς και απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι.

Η αναμέτρηση του Θρύλου δεν είναι τηλεοπτική. Ωστόσο, μέσα από το site μας σας μεταφέρουμε τις καλύτερες φάσεις και τα σημεία-κλειδιά του αγώνα του Ολυμπιακού Β’ στις Σέρρες, όπως αυτά συμβαίνουν.

Θυμίζουμε αρχικά την ενδεκάδα, ενώ παρακάτω θα προστίθενται οι καλύτερες φάσεις, καθώς το ματς θα εξελίσσεται. Για να τις δείτε, θα πρέπει να ανανεώνετε τη σελίδα και οι νεότερες φάσεις θα εμφανίζεται κάτω-κάτω.

Πάμε ΘΡΥΛΕ!

Πάμε με ενδεκάδα:

Καραργύρης στο τέρμα.

Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς στην άμυνα.

Ντόι, Ξενιτίδης, Σουρλής, Κωστή, Μαρίνος στη μεσαία γραμμή.

Πινακάς στην επίθεση.

Με 4-5-1 ο Θρύλος, ο οποίος θα έχει μία αρκετά δεμένη μεσαία γραμμή, για να καταφέρει να πάρει τον έλεγχο του ματς.

1' Άρχισε το ματς.

Πάμε να δούμε συνοπτικά τα στοιχεία του αγώνα:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Α. Διγκόζης) Κατσικάς, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι, Κόντσι, Ανάκογλου, Στίνα, Μέσσι, Κανίς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: (Α.Ιμπαγάσα) Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης, Νίκολιτς, Σουρλής, Κωστή, Πίνακάς, Μαρίνος, Ντόι, Ξενιτίδης.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου). Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακ), Αϊνάλης (Μακ).

25' Γκολ για τον Πανσερραϊκό. Ανοίγουν το σκορ οι γηπεδούχοι.

Σκόρερ για την ομάδα των Σερρών ο Κόντσι, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Καραργύρη και τον νίκησε, ανοίγοντας το σκορ στο ματς.

Ο Ολυμπιακός Β’ προσπαθεί να ισορροπήσει το ματς και να απαντήσει στο γκολ της ομάδας των Σερρών, η οποία μέχρι στιγμής είναι λιγάκι πιο επιθετική.

Πατάει καλύτερα στο ματς ο Ολυμπιακός Β’, από το γκολ του Πανσερραϊκού και έπειτα. Αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κατσικά.

45’ Δεύτερο γκολ για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος διευρύνει το προβάδισμά του στο ματς, λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος…

Σκόρερ για τον Πανσερραϊκό ο Στίνα. Ο Ανάκογλου άρχισε την προσπάθεια και έδωσε την τελική πάσα στον Μολδαβό, ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε την άμυνα του Ολυμπιακού Β’ και τον Καραργύρη, για το γκολ.

45’+ Ημίχρονο στις Σέρρες.

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλό πρώτο μέρος. Ανέπτυξε μία επιθετική δραστηριότητα αφού έμεινε πίσω στο σκορ, δίχως όμως να καταφέρει να φτιάξει ιδιαίτερες φάσεις και να απειλήσει. Πιο ουσιαστικός ο Πανσερραϊκός, έκανε γκολ τις δύο από τις τρεις ευκαιρίες που είχε στο πρώτο μέρος…

46’ Άρχισε το δεύτερο μέρος.

46’ Δυο αλλαγές για την ομάδα του Ολυμπιακού Β’ από τον Αριέλ Ιμπαγασα. Βγήκαν Ντόι και Κουτσίδης και μπήκαν Κινκουέ και Βοΐλης. Πάμε με 4-4-2 πλέον, ή 4-4-1-1 αν προτιμάτε.

55’ Εκτέλεση φάουλ του Ξενιτίδη, κεφαλιά του Βοΐλη. η μπάλα άουτ. Απειλεί ο Ολυμπιακός Β’.

56’ Και Τρίτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό Β’, μέσα ο Νταμπό.

58’ Νέα απειλή Θρύλου, που ψάχνει το γκολ. Σουτ του Μαρίνου η μπάλα στα χέρια του γκολκίπερ Κατσικά.

72’ Ο Πανσερραϊκός σκοράρει και για τρίτη φορά στο ματς, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Λανθασμένη έξοδος του Καραργύρη, ο οποίος δεν καθάρισε τη φάση, σε σέντρα που έγινε στην περιοχή του. Η μπάλα έφτασε στον Στίνα, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0.

74’ Ο Μέσσι χάνει μεγάλη ευκαιρία για να βάλει και τέταρτο γκολ, για τον Πανσερραϊκό. Ο Ολυμπιακός Β’ κατέρρευσε, μετά το 3-0 των Σερραίων…

77’ -Δυο αλλαγές για τον Άγγελο Διγκόζη, μπήκαν Έππας και Φουάσης, βγήκαν οι Ανάκογλου και Μέσσι.

80’ Κόκκινη κάρτα για τον Ολυμπιακό Β’, τη δέχθηκε ο Ξενιτίδης. Με 10 θα τελειώσει το ματς η ομάδα του Ιμπαγάσα.

88’ Ολική κατάρρευση για τον Ολυμπιακό Β’, ο οποίος βλέπει τον Πανσερραϊκό να φτάνει και σε τέταρτο γκολ, λίγο πριν λήξει το ματς.

Σκόρερ με προσπάθεια μέσα από την περιοχή ο Μασκανάκης, ο οποίος μόλις λίγο νωρίτερα είχε περάσει στο ματς, στη θέση του Κόντσι …

90'+ Τέλος στο ματς. Ήττα βαριά για τον Ολυμπιακό Β' στις Σέρρες.

Διαβάστε επίσης