Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία, αυτό που μετράει είναι το «θέλω»

Στην τελική ευθεία, αυτό που μετράει είναι το «θέλω»
Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 - 12:02

Το «μπορώ» το έχουμε εμπεδώσει, από αυτή την ομάδα. Το έχει δείξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κατά την οποία κατάφερε, παίζοντας μέχρι τον Φλεβάρη σε τρεις διοργανώσεις, να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας, από τους αντιπάλους της, στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε, σε όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ότι αντίπαλο στην Ελλάδα… δεν έχει. Και ενώ αυτό από τη μία δίνει στους ποδοσφαιριστές την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται, για τα πλέι οφ, μπορεί παράλληλα να τους βγάλει λιγάκι και εκτός… πορείας. Να τους δώσει την αίσθηση ασφάλειας, η οποία μπορεί να τους κάνει να… χαλαρώσουν.

Αυτό είναι το φαινόμενο, το οποίο ο μαρτίνς επ’ ουδενί δεν θέλει να δει να συμβαίνει. Και για τον λόγο αυτό έριξε τις τελευταίες ημέρες αρκετό βάρος και στη νοητική προετοιμασία του αγώνα που έρχεται σήμερα. Έριξε το βάρος στο να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του ότι σε αυτό τον Ολυμπιακό παίζουν μόνο όσοι είναι στο 100% σωματικά και νοητικά. Και ψυχικά δηλαδή. Οι παίκτες οι οποίοι φορούν τη φανέλα, οφείλουν μπαίνοντας στο γήπεδο Καραϊσκάκη να δείξουν ότι είναι εκεί γιατί ΘΕΛΟΥΝ τον τίτλο.

Στην τελική ευθεία, αυτό που μετράει είναι το «θέλω»! Το «θέλω να είμαι πρωταθλητής» στο φινάλε! Γιατί το «μπορώ» το έχουμε εμπεδώσει. Ο Ολυμπιακός καλείται να μπαίνει σε κάθε ματς για να δείχνει ότι είναι εδώ για να κατακτήσει τον τίτλο. Και να παίζει στα «κόκκινα» για αυτόν…

Διαβάστε επίσης

Αρχίζουμε! Εμείς play, αυτοί off

Αρχίζουμε! Εμείς play, αυτοί off

Θρύλος είσαι και για το 47ο φουλάρεις! Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στις 19:00 στη «μάχη» των πλέι οφ, απέναντι στον Άρη, στο Καραϊσκάκη.