Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαλτάκος και... μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά!

Μπαλτάκος και... μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά!
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 10:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τελικά, τίποτα δεν αποτελεί έκπληξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενώ οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν προγραμματιστεί για την 1η Ιουνίου άρχισε να κάνει... παρέλαση το όνομα του Τάκη Μπαλτάκου, πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου επί Σαμαρά και πρώην δικηγόρου του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Μπαλτάκος, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, επιβεβαίωσε ότι «έγιναν κάποιες συζητήσεις πολύ αρχικές, με ανθρώπους που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω και δεν πρέπει και στις συζητήσεις τέθηκε αυτό το θέμα». Κατά τα άλλα, στην ΕΠΟ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει διαφάνεια.

Ταυτόχρονα ο Μπαλτάκος προκάλεσε και... ανατριχίλα, ή για να ακριβολογούμε προκάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, καθώς θεωρεί ότι ήταν «υγεία για το ποδόσφαιρο» τότε που «είχε ο Παναθηναϊκός πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Τριβέλλα, μέλος του ΠΑΟ, πρόεδρο της ΕΠΑΕ τον Δέδε, μέλος του ΠΑΟ, και να παίρνει σε 17 χρόνια 4-5 πρωταθλήματα. Αυτό ήταν υγεία. Υπήρχε η άνεση του Παναθηναϊκού με τους δύο προέδρους, αλλά αυτή η άνεση δεν έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης, ποτέ, πάνω στο γρασίδι».

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Τα είπε!

Ο Μπαλτάκος, μάλλον τότε θα πρέπει να ζούσε σε άλλη χώρα! Δεν εξηγείται αλλιώς ότι με δυο λόγια κατάφερε να κάνει το μαύρο άσπρο. Οι παλαιότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θυμούνται αυτή την εποχή ως «πέτρινα χρόνια» και ως εποχή εύνοιας υπέρ συγκεκριμένης ομάδας, της ομάδας του Μπαλτάκου, με δεδομένο ότι δηλώνει Παναθηναϊκός.

Όχι, δεν είναι Πρωταπριλιά. Ο Μπαλτάκος εξέφρασε στα σοβαρά αυτές τις απόψεις που δείχνουν ότι η «εξυγίανση» έχει κι άλλον κατήφορο...

Οσο για την ανεξαρτησίας της ομοσπονδίας; Αυτή... εξαφανίστηκε από τότε που εμφανίστηκε η «εξυγίανση».

Μια λέξη που αλλού είναι διαφήμιση, όμως στο ποδόσφαιρο κατάφεραν να την ξευτιλίσουν!

Πάντως, ο Μπαλτάκος παραδέχθηκε ότι δεν είναι κοινής αποδοχής, καθώς δήλωσε: «Από τότε που ξεκίνησα στο χώρο του αθλητισμού, είχα πάντα αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό».

Άλλη μια απόδειξη για τα σχέδια των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για την ΕΠΟ!

Διαβάστε επίσης