Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο τίτλος περνάει από τους «Ζωσιμάδες»

Ο τίτλος περνάει από τους «Ζωσιμάδες»
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 - 10:07

Ματσάκι νωρίς έχει σήμερα το πρόγραμμα, για τον Ολυμπιακό! Για τον εν δυνάμει, αλλά και τον εν ενεργεία (για να μην ξεχνιόμαστε) πρωταθλητή Ελλάδας! Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολυμπιακός, για ακόμη μία νίκη εκτός έδρας και με φόντο το 47ο. Σέντρα στις 15:30.

Με αρκετά προβληματάκια, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δυσκολεύεται λιγάκι στα εξτρέμ και για αυτό θα βασιστεί σε ποδοσφαιριστές, τους οποίους το αμέσως προηγούμενο διάστημα είχε «παρκάρει», αφού δεν ήταν απολύτως ικανοποιημένος, από την απόδοσή τους. Όπως και να ‘χει, ο Θρύλος έχει έναν στόχο σήμερα το μεσημέρι, στα Γιάννενα: Να φύγει με το διπλό, το οποίο θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, για να καταφέρει να κόψει και φέτος πρώτος το νήμα του «μαραθωνίου» της Σούπερ Λιγκ και να υψώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή, στον ουρανό του Πειραιά.

Τα Γιάννενα είναι μια επικίνδυνη ομάδα, ικανή να βάλει «ζόρι» στην έδρα της, στον Ολυμπιακό. Και είναι γεγονός ότι ο Θρύλος πέρασε φέτος από τους «Ζωσιμάδες», με 2-1, αλλά με δυσκολία, όπως πάντα. Κάθε αντίπαλος, όταν υποδέχεται τον Ολυμπιακό, άλλωστε, παίζει στο 101% και έτσι πρέπει. Μόνο έτσι έχει νόημα να νικάς…

Πάμε να θυμηθούμε την αποστολή, στην οποία δεν είναι οι Μασούρας και Βρουσάι, λόγω κορονοϊού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Παπαδούδης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Ονιεκουρού, Φαντιγκά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Θρύλε γερά!

Διαβάστε επίσης