Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πετάει» ο Μασούρας! (photo)

«Πετάει» ο Μασούρας! (photo)
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - 12:22

Απέναντι στην ΑΕΚ είναι η επόμενη υποχρέωση του Ολυμπιακού, στην μπάλα. Επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, ο εν ενεργεία και εν δυνάμει πρωταθλητής Ελλάδας. Και στόχος του είναι φυσικά να δείξει σε όλους τους ανταγωνιστές του, ότι η παρένθεση στα Γιάννενα… έκλεισε εκεί. Και ότι από εδώ και εμπρός, μέχρι το φινάλε, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μόνο νίκες και τίποτε άλλο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η εβδομάδα αρχίζει με προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση και ο Γιώργος Μασούρας είναι στο επίκεντρο! Συμβολικό, με την ΠΑΕ να τον ποστάρει να… πετάει και να πανηγυρίζει. Ο Μασούρας ταλαιπωρήθηκε αρκετά από το κορονοϊό, το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Αλλά τώρα το αφήνει πίσω του και… επιστρέφει! Επιστρέφει στη δράση και στόχος του είναι να πάρει για τα καλά «τα πάνω του» και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει στο νταμπλ.

Για πάμε…

Διαβάστε επίσης