Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και άλλο «γκάζι»

Και άλλο «γκάζι»
Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 10:29

Θα το πούμε απλά, όπως το λέει πρώτος από όλους, ο ίδιος ο Μαρτίνς. Όποιος νομίζει ότι η σεζόν έχει τελειώσει και μπαίνει από τώρα σε διαδικασία χαλάρωσης… θα κάθεται στον πάγκο, ή θα μένει εκτός αποστολής. Αυτό είναι το σωστό. Αυτό είναι το πρέπον και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να πορεύεται ο Ολυμπιακός, στα τελευταία του ματς, στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμη δικαίωμα στην ξεκούραση και τη χαλάρωση. Ο Μαρτίνς καθορίζει το πόσες «ανάσες» θα παίρνουν οι ποδοσφαιριστές και το πότε θα σηκώνουν το πόδι από το «γκάζι». Και αυτό δεν αφορά σε… χαλάρωση και σε ραθυμία, αλλά στο να μη συσσωρεύεται κόπωση και να μπορεί η ομάδα να βγάζει φρεσκάδα.

Τώρα είναι η ώρα κατά την οποία το πόδι πρέπει να πατήσει τέρμα το «γκάζι» και να μείνει εκεί, μέχρι το φινάλε. Το οποίο δεν είναι μακριά. Και το οποίο πρέπει να είναι… όπως το ονειρευόμαστε όλοι. Δηλαδή με διπλή άρση κούπας. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτό είναι ο Ολυμπιακός και αυτό περιμένει ο κόσμος του. Ο Μαρτίνς το κατανοεί και πρέπει να συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι θα παίρνουν το χρίσμα και θα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, για να παίξουν.

Η σεζόν «τρέχει». Και μαζί της πρέπει να «τρέξει» και ο Ολυμπιακός. Μαζί με τις υποχρεώσεις που έχει ακόμη μπροστά του. Βήμα-βήμα, μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος… Το νταμπλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης