Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χοντρό «καρφί» Κουπτσίδη: Έβγαλε στη σέντρα τις Ενώσεις λόγω Μπαλτάκου!

Χοντρό «καρφί» Κουπτσίδη: Έβγαλε στη σέντρα τις Ενώσεις λόγω Μπαλτάκου!
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 22:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μεγάλο θέμα δημιουργεί η δήλωση του Κουπτσίδη! «Δεν έχει μιλήσει μαζί μας ούτε με πολλές Ενώσεις», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στο OPEN. Με τη δήλωσή του αυτή... άδειασε πολλές ενώσεις, αν προτιμάτε έριξε «χοντρό καρφί» καθώς τον Μπαλτάκο για την προεδρία της ΕΠΟ, ενόψει της εκλογής της 1ης Ιουνίου, πρότειναν 44 ΕΠΣ από τις 53! Αν δεν αποφασίζουν οι ενώσεις από μόνες τους, τότε ποιοι αποφασίζουν; Στην ΕΠΟ υπάρχουν δυο μπλοκ, το μπλοκ του νότου που στηρίζεται από την ΑΕΚ και του βορρά που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουπτσίδης:

«Δεν προτείναμε Μπαλτάκο θα θέλαμε να γίνει ένας διάλογος κυρίως με τις περιφερειακές Ενώσεις. Δεν έχει μιλήσει μαζί μας ούτε με πολλές Ενώσεις. Δεν είχαμε καμία επαφή με τον κ. Μπαλτάκο. Δεν επικοινώνησε μαζί μας και δεν μας ζήτησε να τον στηρίξουμε.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφιαρο έχει προβλήματα και ο κ. Μπαλτάκος είχε άλλη ενασχόληση ως νομικός. Ασχολήθηκε με το μπάσκετ, έχει απόσταση από το εραιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αν πειστώ από τα επιχειρήματα του νέου προέδρου, οι ισορροπίες είναι γνωστές και θα είναι πρόεδρος, μπορώ να αλλάξω άποψη. Δεν είμαι δογματικός.

Θεωρώ ότι οι κύριοι Γραμμένος, Δημητρίου, Αντωνίου έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι αποτελεσματικός.Υπάρχουν πολύ πιο έμπειροι για να διεκδικήσουν τέτοιες θέσεις».

Διαβάστε επίσης