Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ: 96 χρόνια πλάτη, 3 πρωταθλήματα, 0 όμιλοι Champions League

ΠΑΟΚ: 96 χρόνια πλάτη, 3 πρωταθλήματα, 0 όμιλοι Champions League
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 - 11:40

Τα φιλιά μας στην όμορφη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά από 96 χρόνια ιστορίας, το μεγαλύτερο επίτευγμά του είναι ότι έφτασε τον Άρη σε τίτλους, το 2019. Ο Ολυμπιακός είναι παντού και φυσικά είναι δυνατός και στη συμπρωτεύουσα. Και έτσι θα παραμείνει, αφού μιλάμε για τον ΓΙΓΑΝΤΑ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αν και γιορτάζει σήμερα 96 χρόνια ύπαρξης, αυτή του η ύπαρξη είναι, ως επί το πλείστον… αδιάφορη.

Οι Παοκτζήδες συνηθίζουν να λένε ότι δεν γίνονται ΠΑΟΚ για… τους τίτλους. Το λένε δίχως να κατανοούν πόσο αυτή η ατάκα τους… μειώνει την ίδια την ομάδα, τον ίδιο τον Σύλλογο, τον οποίο ακολουθούν. Το να αγωνίζεσαι σημαίνει να κυνηγάς τίτλους. Δεν σημαίνει ότι θα τους κατακτάς, ντε και καλά. Ειδικά όταν απέναντί σου έχεις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αλλά από το να μην κατακτάς «ντε και καλά» τίτλους, μέχρι να… πανηγυρίζεις το τρίτο σου πρωτάθλημα εν έτει… 2018, απέχει λιγάκι. Και η αλήθεια είναι πως όση προσπάθεια και αν κάνει ο μηχανισμός προπαγάνδας του ΠΑΟΚ, για να παρουσιάζει την ομάδα του Σαββίδη (πολύ) μεγαλύτερη από ότι είναι στην πραγματικότητα, την αλήθεια την ξέρουμε και εμείς, αλλά και οι ίδιοι. Και φυσικά και οι Παοκτζήδες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Με 96 χρόνια πλάτη, 3 πρωταθλήματα, 0 ομίλους Champions League, το μέγεθος του ΠΑΟΚ είναι σαφές και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Μία ομάδα η οποία «έχει κόσμο», δεν μπορεί αυτομάτως να λέγεται «μεγάλη» και για να γίνει ΜΕΓΑΛΗ, όπως ο Ολυμπιακός, έχει ακόμα… «πολλά ψωμιά» να φάει. Γιατί στα λόγια, όλα εύκολα είναι. Αλλά στην πράξη, θυμίζουμε: 96 χρόνια πλάτη, 3 πρωταθλήματα, 0 όμιλοι Champions League! Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που γιορτάζει σήμερα. Αν έχει άλλα 3 πρωταθλήματα, σε άλλα 96 χρόνια ζωής, θα είναι… επιτυχία! Όσο για τους ομίλους του Champions League… ας το αφήσουν καλύτερα… Ούτε σε άλλα 96 χρόνια…

Διαβάστε επίσης