Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το νου μας, θα πάει η πρόκληση σύννεφο!

Το νου μας, θα πάει η πρόκληση σύννεφο!
Κυριακή, 24 Απριλίου 2022 - 13:19

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι τη μεγάλη ρεβάνς Κυπέλλου του Ολυμπιακού, με τον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Θρύλος προετοιμάζεται να μπει ξανά σε ρυθμό Κυπέλλου, να παίξει την μπάλα του και να πετάξει εκτός συνέχειας του θεσμού τον κατά πολύ μικρότερό του, ποδοσφαιρικά, αγωνιστικά, διοικητικά, οπαδικά, ιστορικά, ΠΑΟΚ.

Και ένα πράγμα θα πρέπει να θεωρεί δεδομένο ο Ολυμπιακός, αλλά και ο κόσμος του, ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης του Πάσχα: Θα πάει η πρόκληση σύννεφο. Ηρέμησαν λίγο με το Πάσχα τώρα, έκαναν… διακοπές. Αλλά είναι δεδομένο ότι θα επανέρθουν και θα προσπαθήσουν να κάνουν τον 2ο ημιτελικό… άνω-κάτω. Να κερδίσουν ό,τι μπορούν και κατ’ επέκταση να προσπαθήσουν να πάρουν εκείνοι την πρόκριση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και σε αυτό απαντάς με έναν τρόπο: Δεν ασχολείσαι. Δεν τσιμπάς. Ολυμπιακός είσαι. Πάνω και από θιάσους και από θιασάρχες και από όλα. Ολυμπιακός στο γήπεδο, Ολυμπιακός στην εξέδρα. Ξέρουμε καλά πως είναι ο Λουτσέσκου, πως είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Πόσο προκλητικοί μπορούν να γίνουν. Να προσπαθήσουν να ωθήσουν ομάδα (Ολυμπιακού) και κόσμο στα άκρα και να μετατρέψουν το παιχνίδι σε… ροντέο. Αυτό ξέρουν. Αυτό κάνουν. Αυτοί είναι. Προκλητικοί, φωνακλάδες, διαμαρτύρονται συνέχεια και έχουν μάθει να παίζουν με τη διαιτησία σύμμαχο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού προσέχει, δεν τους δίνει αφορμή και κάνει αυτό που ξέρει ΕΚΕΙΝΟΣ: Στηρίζει την ομάδα, χωρίς να δώσει δικαίωμα στους αιώνιους δευτερτριτοτέταρτους, να κάνουν κακό στον Θρύλο. Γι’ αυτό έρχονται, όχι μόνο για να προκριθούν…

Διαβάστε επίσης