Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Δυνατό σενάριο από Βουλγαρία για τον Ντεσπόντοφ! (photo/videos)

Ολυμπιακός: Δυνατό σενάριο από Βουλγαρία για τον Ντεσπόντοφ! (photo/videos)
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 13:45

Ο Βούλγαρος δημοσιογράφος Μετόντι Σουμάνοφ (guardian, four four two, sky sports, revista Panenka κ.ά.) επαναφέρει στο προσκήνιο μέσω της εφημερίδας Tema Sport, το όνομα του Ντεσπόντοφ για τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής μόνο… άγνωστος δεν είναι στο ‘ερυθρόλευκο κοινό’, αφού το όνομά του αφενός έχει «παίξει» ξανά μεταγραφικά, για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφετέρου είχε μνημονευθεί αρκετά, στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς, όταν οι δύο είχαν συναντηθεί, στα προκριματικά του Champions League, το περασμένο καλοκαίρι.

Το report του Σουμάνοφ αναφέρει πως «ο Ολυμπιακός έχει το βλέμμα του στραμμένο στον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος είχε φανταστική απόδοση απέναντι στους ‘γίγαντες’ από την Ελλάδα, στα προκριματικά του Champions League αυτής της σεζόν (ρεπορτάζ της εφημερίδας Tema Sport)».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ντεσπόντοφ, εκτός από τη φανέλα της Λουντογκόρετς έχει φορέσει και εκείνες των Λίτεξ Λόβετ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Κάλιαρι, Στουρμ Γκρατς. Ο 25χρονος διεθνής Βούλγαρος παίζει κυρίως στα άκρα (κυρίως δεξιά) ενώ μπορεί να παίξει και πέριξ της περιοχής. Κόντρα στον Ολυμπιακό είχε κάνει πολύ καλά ματς, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και το όνομά του έχει συζητηθεί ξανά στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, αφού ο Ολυμπιακός έψαχνε και στο πρόσφατο παρελθόν λύσεις για τα άκρα.

Μένει να φανεί εάν η ομάδα του Πειραιά ασχολείται σοβαρά με το θέμα, ή αν το σενάριο της Tema Sport, το οποίο μεταφέρει ο Μετόντι Σουμάνοφ, είναι απλώς αυτό… Ένα σενάριο.

Διαβάστε επίσης

Διακοπές από τον Απρίλιο;

Διακοπές από τον Απρίλιο;

Δεν είμαστε εδώ για να πούμε «αυτός περπατάει» ή «ο άλλος δεν παλεύει». Οφείλει ο κόουτς που έχει την καλύτερη εικόνα της ομάδας, να το «στρίψει» τώρα και να δούμε τον Θρύλο όπως πρέπει.