Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνοντας την ευθύνη, αυτή μεγαλώνει

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνοντας την ευθύνη, αυτή μεγαλώνει
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 13:05

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κρύφτηκε, μετά το φινάλε του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμανε και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ένας αποκλεισμός, ο οποίος πίκρανε τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος βλέποντας την ομάδα να είναι αγκαλιά με το 47ο, ονειρευόταν να τη δει να κατακτά και το νταμπλ και να πανηγυρίζει ακόμη έναν τίτλο! Δεν θα το πράξει, αφού η ομάδα δεν έκανε το χρέος της, να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ και να περάσει εκείνη στον τελικό. Όπως άξιζε, εκ προοιμίου, αλλά απέτυχε να δείξει στο χορτάρι του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά δεν έβγαλε την αναμενόμενη εικόνα. Δεν έβγαλε την εικόνα την οποία όφειλε να βγάλει και έτσι έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν ήταν κακός, αλλά δεν ήταν και καλός. Και για αυτό υπάρχει φυσικά αιτία, την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς οφείλει να διορθώσει άμεσα. Και λέμε άμεσα, γιατί όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η σεζόν «τρέχει». Και αν και δεν υπάρχει… ανησυχία στον Ολυμπιακό, ως προς το 47ο, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να συνεχίσει με αυτή την εικόνα, ως το φινάλε. Κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη, αυτή μεγαλώνει. Αυτό το ξέρει ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν κρύφτηκε σε αυτή τη δυσκολία και βγήκε μπροστά. Κανείς στον Σύλλογο δεν κρύβεται και άπαντες γνωρίζουν ότι χρειάζεται αλλαγή. Αλλαγή η οποία, όμως, πρέπει να γίνει άμεσα και να αρχίσει από την αγωνιστική εικόνα. Από τώρα και μέχρι το φινάλε, ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιαστεί αλλιώς. Το πως, το ξέρει ο κόουτς. Ο Πέδρο Μαρτίνς οφείλει να βρει τον τρόπο ώστε η σεζόν να κλείσει με τον Ολυμπιακό να νικά, ασχέτως της κατάκτησης του τίτλου στο πρωτάθλημα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης