Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-ΠΑΣ: Από σήμερα Πέμπτη οι έξτρα προσκλήσεις για τους κατόχους διαρκείας

Ολυμπιακός-ΠΑΣ: Από σήμερα Πέμπτη οι έξτρα προσκλήσεις για τους κατόχους διαρκείας
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 13:16

Ο Ολυμπιακός στρέφεται άμεσα στην προσεχή του αγωνιστική υποχρέωση, η οποία τον βρίσκει ξανά στο Καραϊσκάκη, για το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την Κυριακή στις 17:00 το ματς, για το οποίο θυμίζουμε ότι οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να πάρουν μία έξτρα πρόσκληση όπως είχε ανακοινώσει από την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Την πρόσκληση θα μπορούν να την προμηθευτούν από τα εκδοτήρια της θύρας 25 την Πέμπτη 28/04, την Παρασκευή 29/04 (10:00 – 18:00) και το Σάββατο 30/04 (10:00 – 15:00) επιδεικνύοντας το διαρκείας τους, το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του ατόμου που θα φέρουν μαζί τους.

Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν και παραπάνω προσκλήσεις, με την επίδειξη περισσοτέρων εισιτηρίων διαρκείας.

Αυτή είναι μια πρώτη κίνηση, ανταμοιβής της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, προς τους κατόχους διαρκείας οι οποίοι φέτος έχασαν αρκετά παιχνίδια, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ίσχυαν και είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται κανονικά και η διάθεση των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τα οποία κοστίζουν 5€ και 10€ (εκτός των VIP).

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης