Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο +16 ο Ολυμπιακός από την ομάδα που δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ΠΟΤΕ ισάξιά του!

Στο +16 ο Ολυμπιακός από την ομάδα που δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ΠΟΤΕ ισάξιά του!
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 - 13:27

Όταν σε μία χρονιά που ο Ολυμπιακός συνολικά δεν έχει παίξει αυτό που μπορεί το παίρνει τόσο εύκολα το πρωτάθλημα, δείχνει και το επίπεδό του. Δείχνει και το επίπεδο των άλλων, αλλά δείχνει και τη χαοτική διαφορά που υπάρχει από τους αντιπάλους του.

Όσο και να προσπαθεί ο δεύτερος της βαθμολογίας να «πείσει» ότι είναι ισάξιος του Ολυμπιακού, εμείς απλά γελάμε. Και πηγαίνουμε στην Τούμπα, παίζουμε ένα 20λεπτο μπαλάρα και τους γλεντάμε για πλάκα! Ένα 20λεπτο που ο Θρύλος θα μπορούσε να είχε βάλει και 3 και 4 γκολ.

Ο Θρύλος νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ και αύξησε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο +16, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Το 3ο σερί και 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Ταυτόχρονα, ήταν άλλο ένα μήνυμα της «ερυθρόλευκης» κυριαρχίας. Δεν υπάρχει ομάδα να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Και τον πιο κοντινό του αντίπαλο φέτος τον έχει στο +16! Και ας «φωνάζει» ότι είναι ισάξιος! Ισάξιος ΔΕΝ θα ήταν ακόμη και αν το αποτέλεσμα στην Τούμπα ήταν διαφορετικό.

Για να το ξεκαθαρίσουμε, μία και καλή. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο +16 από την ομάδα που δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ΠΟΤΕ ισάξιά του!

Αυτά! Τα φιλιά μας!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης