Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γλυκό μου κάρμα

Γλυκό μου κάρμα
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 09:50

Ο Ολυμπιακός κατάφερε αυτό το οποίο εδικαιούτο. Πανηγύρισε ΚΟΥΠΑ μέσα στην Τούμπα. Όσο αξιομνημόνευτο, άλλο τόσο και… αναγκαίο. Απέναντι σε αυτό τον ΠΑΟΚ, το να νικήσει ο Ολυμπιακός 2-1 και να πάρει πρωτάθλημα ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ήταν, όπως φαίνεται, δεδομένο. Αλλά και… καρμικό. Ο Θρύλος έχει δεχθεί τόσο μεγάλο πόλεμο. Τόσο άδικο πόλεμο. Έναν πόλεμο σε όλα τα επίπεδα… Έναν πόλεμο δίχως τελειωμό. Και η άρση κούπας μέσα στην Τούμπα ήταν απλώς σαν να επιστρέφει το γλυκό κάρμα τη… χάρη, σε εκείνους που ζουν και αναπνέουν για να τα βάζουν με τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές. Με τον πιο εμφατικό τρόπο. Το ίδιο και το ποδόσφαιρο, το οποίο βεβαίως είναι κομμάτι της ζωής. Θα πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους όλοι εκείνοι, οι οποίοι περνούν τον καιρό τους με το να προσπαθούν να πλήξουν τον Ολυμπιακό. Να τον μειώσου. Να τον «χαλάσουν». Ναι. Αυτή είναι η ζωή τους, η καθημερινότητά τους. Δεν κοιτούν μόνο το πως να κάνουν τις δικές τους ομάδες καλύτερες. Δεν κοιτούν πως να ανέβουν εκείνοι τα σκαλιά και να γίνουν καλύτεροι. Όχι. Κοιτούν πως θα κάνουν τον Ολυμπιακό να κατέβει στο δικό τους επίπεδο.

Το ίδιο το ποδόσφαιρο τους αποδεικνύει, εδώ και χρόνια, ότι δεν μπορούν. Η άρση κούπας μέσα στην Τούμπα ήταν άλλη μια επιβεβαίωση του ότι το κάρμα… δουλεύει. Και δουλεύει φουλ! Αδιάκοπα! Και ότι συνεχίζει και θα συνεχίσει να δουλεύει, όσο ο Ολυμπιακός σέβεται και υπηρετεί πρώτα το ποδόσφαιρο και όσο οι άλλοι υπηρετούν πρώτα/μόνο τα συμφέροντά τους. Δεν το ανέχεται το ίδιο το ποδόσφαιρο, αυτό… Και τους το απέδειξε, το βράδυ της Τετάρτης.

Διαβάστε επίσης

Φωτιάς και μη χειρότερα

Φωτιάς και μη χειρότερα

Ο διεθνής ρέφερι θα σφυρίξει Άρης-Ολυμπιακός, ένας διαιτητής που αδικεί τον Ολυμπιακό. Ορίστηκε το δίδυμο (τέταρτος ο Τζοβάρας) που το... τερμάτισε στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0.