Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μένει στο πόστο της η ομάδα των losers του ΠΑΟΚ

Μένει στο πόστο της η ομάδα των losers του ΠΑΟΚ
Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 12:27

Ναι! Αυτά είναι νέα! Νέα… εξαιρετικά, για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που περιμένει καλούς παίκτες, νεαρούς παίκτες, ταλαντούχους παίκτες, που θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Λουτσέσκου και από το -19 να τη φέρουν στο -15, ας πούμε. Αλλά μάλλον… τζάμπα περιμένει. Γενικά «παίζει» πολύ το «τζάμπα»… Αντί για νέους παίκτες, καλύτερους, ποιοτικότερους, νεότερους, νικητές, ακούει για… ανανέωση της… παλιάς φρουράς. Της ομάδας που έχασε ΚΑΙ το φετινό πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό! Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Σβαμπ θα έχουν, όπως όλα δείχνουν ΚΑΙ του χρόνου, τη δυνατότητα να χάσουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό!

Το πλάνο του… νέου ΠΑΟΚ αρχίζει από τα… παλιά. Από τα… περασμένα. Δεν λέμε «μεγαλεία», γιατί τέτοια δεν υπάρχουν στον ΠΑΟΚ. Με τρία πρωταθλήματα ιστορικά, όχι μεγαλεία δεν υπάρχουν, ούτε… υποψία αυτών.

Τέλος πάντων. Η ουσία είναι άλλη. Και για να το σοβαρέψουμε και λίγο, δυστυχώς το επίπεδο των αντιπάλων του Ολυμπιακού, δυστυχώς πέφτει. Ευχόμαστε ο Ολυμπιακός να μην επηρεάζεται από αυτά που βλέπει να -μη- γίνονται γύρω του και να προχωρά αγέρωχος, βελτιώνοντας τη δική του ομάδα και ανεβάζοντας το δικό του επίπεδο. Δεν -θα πρέπει να- τον απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης