Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Αυτά έχει δει στον Καμαρά, ο Μαρτίνς και τον θέλει

Ολυμπιακός: Αυτά έχει δει στον Καμαρά, ο Μαρτίνς και τον θέλει
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 14:37
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Πολλά τα μεταγραφικά σενάρια, που ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την ομάδα του Πειραιά με τα ονόματα να «δίνουν και να παίρνουν» καθημερινά. Το πλάνο για την επόμενη σεζόν έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν σηκώσει τα μανίκια και να είναι συγκεντρωμένοι στο χτίσιμο της ομάδας η οποία θα συνεχίσει στην κορυφή, όπως έγινε και φέτος, αλλά και όπως γίνεται πολλά χρόνια τώρα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά, έχει ακουστεί πως απασχολεί την ομάδα του Πειραιά και ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει εισηγηθεί θερμά την απόκτησή του από τον Άρη. Η δύναμη και η ομαδικότητα του Καμαρά, είναι κάποια από τα πλεονεκτήματα που έχει διακρίνει ο κόουτς του Θρύλου, ενώ στα πολύ θετικά στοιχεία του είναι η ταχύτητα και η δυνατότητα, να παίζει στο πλάι του βασικού σέντερ φορ, του επιθετικού «κουτιού» όπως λέμε, σε σύστημα 4-4-2. Είτε αυτός είναι ο Ελ Αραμπί είτε κάποιο βαρύ όνομα που θα αποκτηθεί στη θέση του, αν ο μπόμπερ δεν παραμείνει.

Ο Καμαρά, ξέρει να «φτιάχνει» τους συμπαίκτες του και αυτό είναι πολύ βασικό σε μια ομάδα καθώς ο παίκτης του Άρη, δείχνει καλύτερος σε αυτή τη δουλειά και από τον Τικίνιο, που είναι πιο κλασσικός σκόρερ, παρά δημιουργός.

Διαβάστε επίσης