Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Fotomac: «Η Φενέρμπαχτσε μπαίνει δυνατά για τον Τικίνιο» (videos)

Fotomac: «Η Φενέρμπαχτσε μπαίνει δυνατά για τον Τικίνιο» (videos)
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 12:16

Ο Τικίνιο έκανε μία αρκετά καλή σεζόν, στον Ολυμπιακό, όπου βέβαια δεν είναι εύκολο για κανέναν σέντερ φορ να ξεχωρίσει, όταν υπάρχει ο Ελ Αραμπί. Ο Βραζιλιάνος έβαλε τα γκολ του, πολλά από αυτά σημαντικά και καθοριστικά και γενικά είχε μια γεμάτη παρουσία στον Θρύλο, κατά τη σεζόν που «έτρεξε». Και τώρα έρχονται σενάρια από την Τουκρία, που τον θέλουν να γερά στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε! Συγκεκριμένα, η Fotomac αναφέρει πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου και ότι κινείται για να την προχωρήσει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ένα από τα ματς στα οποία ξεχώρισε, ήταν εκείνο στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, όπου σκόραρε, βάζοντας τον Ολυμπιακό γερά στο παιχνίδι της νίκης! Ένα άλλο παιχνίδι, στο οποίο ο Τικίνιο ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, ήταν εκείνο με τη… Φενέρμπαχτσε, στο Καραϊσκάκη. Όπου σκόραρε το νικητήριο γκολ στο φινάλε του αγώνα, δίνοντας τη νίκη στον Θρύλο και τη δυνατότητα, επί τοις ουσίας, να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League!

Το… μοτίβο είναι σαφές. Οι Τούρκοι τον… είδαν καλά. Τον… έμαθαν καλά. Τον… τσέκαραν καλά. Και τώρα φέρονται να… έρχονται, για να τον κάνουν δικό τους. Συνολικά ο Τικίνιο μετράει 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σκοράρει φορές 14 φορές με τη φανέλα του Θρύλο και οι δύο εξ αυτών ήταν απέναντι στους Τούρκους… Ο Ζεζούς έτσι κι αλλιώς τον γνωρίζει καλά, από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Και φέρεται να τον θέλει έντονα, στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης