Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ελλάδα ο Άβιλα! Προχωράει το θέμα του ο Θρύλος

Στην Ελλάδα ο Άβιλα! Προχωράει το θέμα του ο Θρύλος
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 13:40

Με την απόκτηση του Γκονζάλο Άβιλα ο Ολυμπιακός βάζει ένα εξαιρετικό «εργαλείο» στο ρόστερ του. Έναν παίκτη, ο οποίος εφόσον όλα πάνε καλά, θα αποτελέσει το backup του Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τη νέα σεζόν, τον βασικό δεξιό μπακ του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Άβιλα Γκονζάλο είναι εδώ, μάλιστα! Έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελλάδα και ο Θρύλος προχωράει το θέμα του, για να έχει αυτό αίσιο τέλος!

Ο Μαρτίνς έχει δώσει το ΟΚ για την απόκτηση του Άβιλα, ο οποίος έρχεται να δώσει και περισσότερες της μιας λύσεις. Τόσο στο δεξιό άκρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό, εφόσον χρειαστεί. Ο ποδοσφαιριστής παίζει και ως αριστερό μπακ και θα μπορεί να βοηθήσει και εκεί, εφόσον χρειαστεί.

Ο 24χρονος είναι ήδη στη χώρα μας, λοιπόν και η μεταγραφή του προχωράει. Ο Άβιλα αποκτάται γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής σε εξαιρετική ηλικία, εξελίξιμος, ταλαντούχος και με παραστάσεις από την Αγγλία, οι οποίες βεβαίως πάντα παίζουν ρόλο, στη διαμόρφωση ενός αθλητή. Ο Μαρτίνς έχει καιρό που παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή, όπως και όλος ο Ολυμπιακός, συνολικά. Η έλευσή του στην Ελλάδα δείχνει πως το θέμα είναι προχωρημένο και πως αναμένουμε άμεσα τα… επίσημα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Η φωτογραφία είναι από το Instagram του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης