Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό και ο Αλίγιαγκιτς!

Στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό και ο Αλίγιαγκιτς!
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 14:01

Ο Ντένις Αλίγιαγκιτς είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, τον οποίο ο Θρύλος επίσης φέρνει στην Ελλάδα. Ο νεαρός επιθετικός από τη Σλάβια Πράγας, μετακομίζει στον Ολυμπιακό και προορίζεται, σε πρώτη φάση, για τη β’ ομάδα. Ο 18χρονος Αλίγιαγκιτς έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον, με τις επιδόσεις του και ο Ολυμπιακός τον ντύνει στα ερυθρόλευκα, με στόχο να τον «δουλέψει» στο Ρέντη και να αναδείξει ακόμη περισσσότερο, αυτό του το ταλέντο.

Ο Αλίγκαγκιτς είναι στράικερ, όπως σας έχουμε πει, με τον Ολυμπιακό να δίνει στη Σλάβια Πράγας το ποσό των 350.000 ευρώ, για να τον κάνει δικό του. Αλλά και όχι μόνο, καθώς η δευτεραθλήτρια Τσεχίας θα διατηρήσει ένα ποσοστό της τάξεως του 20% επί της μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Ο Αλίγιαγκιτς, στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε στην Βλάσιμ και ήταν πρώτος σκόρερ στη Β κατηγορία με 10 γκολ (και 3 ασίστ) σε 14 ματς (σε 11 από τα οποία έπαιξε ως βασικός), ενώ έβαλε άλλα 4 γκολ σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός θα τον εντάξει στο ρόστερ της β’ ομάδας και από εκεί και πέρα αναλόγως θα κινηθεί, με βάση το τι θα δείξει και ο ίδιος σε προπονήσεις και αγώνες. Θυμίζουμε ότι και ο Αγκιμπού Καμαρά για τη β’ ομάδα είχε έρθει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης