Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και του Καμαρά θα προχωρήσει άμεσα

Και του Καμαρά θα προχωρήσει άμεσα
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 11:58

Το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά, του Άρη, έχει «πέσει στο τραπέζι» εδώ και καιρό, για τον Ολυμπιακό. Και η ομάδα του Πειραιά κινείται ενεργά, για να φέρει σε πέρας και αυτή την υπόθεση. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι θετικός στο να έχει τον Μαυριτανό ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί πιο ενεργά και για αυτή τη μεταγραφή.

Ο Καμαρά έχει στοιχεία τα οποία αρέσουν στον Μαρτίνς. Για τον οποίο σας έχουμε πει πως… κάτι διαφορετικό έχει στο μυαλό του, για φέτος. Όχι μόνο για την ενδεκάδα, αλλά και για τα διάταξη. Κυρίως για τη διάταξη. Η λογική λέει πως το 4-3-3 θα είναι σταθερά «στο τραπέζι», όμως σίγουρα δεν θα αποτελεί τη μόνη επιλογή. Και ίσως όχι και τη βασικά, πια.

Ο Μαρτίνς έχει ολοένα και περισσότερο στο μυαλό του παίκτες με ικανότητα να συγκλίνουν και να έρχονται από τα πλάγια, προς τον άξονα. Και ο Καμαρά είναι τέτοιος παίκτης. Και στο πλάι μπορεί να βγει. Και στον άξονα μπορεί να έρθει. Και να δημιουργήσει, αλλά και να απειλήσει. Και ο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί θετικά, για την απόκτησή του.

Το θέμα αναμένεται να προχωρήσει άμεσα και ο ποδοσφαιριστής να βάλει τα ερυθρόλευκα. Ακόμη μία ποιοτική προσθήκη, για τη νέα σεζόν, καθώς… αναμένουμε στο ακουστικό μας, για να γίνει. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης