Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτσεσίν μπορεί να κάνει ακόμη καλύτερο και τον Βατσλίκ

Ο Μαρτσεσίν μπορεί να κάνει ακόμη καλύτερο και τον Βατσλίκ
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 12:59

Το θέμα Μαρτσεσίν, το οποίο ανέδειξαν χθες οι Πορτογάλοι (Record) για τον Ολυμπιακό, είναι ιδιαιτέρως σημαντικό και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, στο άμεσο μέλλον. Και για να προλάβουμε τις όποιες αναφορές στον Τόμας Βατσλίκ, ο Τσέχος δεν έχει κάτι για το οποίο να ανησυχεί. Είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη στον Βατσλίκ, αλλά μια μεταγραφή τύπου Μαρτσεσίν, θα αυξήσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό και ο Θρύλος μπορεί να ωφεληθεί πολλαπλά.

Ο Μαρτσεσίν είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας, εν δυνάμει βασικός. Αυτό μπορεί αυτομάτως να δώσει και στον Βατσλίκ μία έξτρα ώθηση, την οποία κάθε παίκτης παίρνει, θέλοντας και μη, όταν βλέπει τον ανταγωνισμό στη θέση του, να αυξάνεται. Ο Βατσλίκ αυτή τη στιγμή έχει καπαρωμένη τη θέση βασικού στον Ολυμπιακό, όμως με μια προσθήκη τύπου Μαρτσεσίν, ο Ολυμπιακός ανεβάζει συνολικά το επίπεδό του, στα γκολπόστ. Με τον Τζολάκη να αποτελεί το «αύριο» και να έχει την ευκαιρία να δουλεύει στο κορυφαίο επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή δεδομένο θέμα Μαρτσεσίν δεν υπάρχει. Εφόσον προκύψει, όμως, σίγουρα θα μπορέσει να δώσει πράγματα, στην μάδα του Μαρτίνς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης