Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρινάκης στην ΕΠΟ

Ο Μαρινάκης στην ΕΠΟ
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 12:39
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στην ΕΠΟ βρίσκεται ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Με την ιδιότητα του προέδρου της Super League παίρνει μέρος στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και μετά θα ακολουθήσει συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας, όπου ο Μαρινάκης εξ οφίτσιο είναι β' αντιπρόεδρος. Πλέον, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποκτά δυνατή φωνή στην ΕΠΟ.

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου συζητούνται θέματα κανονισμών και στη συνέχεια διαβιβάζονται στην Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία επικυρώνει. Ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού συμμετέχει ο αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς.

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ θα αποφασιστεί που θα γίνει ο επόμενος τελικός Κυπέλλου. Επίσης, ο Κλάτενμπεργκ εισηγήθηκε την παραμονή της «ερασιτεχνικής» ΚΕΔ (Μάνταλος, Νικολακόπουλος, Καρατζίκας, Λαμπαδαρίου) μέχρι το τέλος Ιουλίου καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν στις 30/6. Ακόμη, έχει τεθεί θέμα διεξαγωγή καταστατικής ΓΣ της ΕΠΟ. Στην ΕΕ της ΕΠΟ από πλευράς Ολυμπιακού συμμετέχει και ο αντιπρόεδρος Τάκης Αγραφιώτης ως εκπρόσωπος της Λίγκας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης