Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, θα μας βοηθήσει πολύ ο Βρσάλικο»

Μαρτίνς: «Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, θα μας βοηθήσει πολύ ο Βρσάλικο»
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 17:36

Για το φιλικό με την Άλκμααρ, τα πράγματα που του άρεσαν και όσα πρέπει να βελτιωθούν, μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς στο Olympiacos TV. Επίσης, αναφέρθηκε και στον Σίμε Βρσάλικο και τόνισε ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

«Ήθελα να δω σταθερότητα στην άμυνα γιατί ήταν κάτι που έλειπε στα πρώτα παιχνίδια της προετοιμασίας. Και την είδαμε. Είδαμε μία σταθερή άμυνα, μία άμυνα που δεν δέχτηκε πολλές ευκαιρίες. Κατάλαβα ότι εκεί είχαμε πάρα πολλά παιχνίδια και μάλλον έφταιγε η κούραση. Αυτό που ήθελα να δω στο παιχνίδι με την Άλκμααρ το είδα και το είδα λίγο παραπάνω απ' όσο περίμενα.

Έχουμε πολλά να δουλέψουμε, πολλά να βελτιώσουμε. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε το επιθετικό κομμάτι. Είναι κάτι που σίγουρα θέλει δουλειά. Θέλω να δω και καλύτερη δουλειά στην αντεπίθεση. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε οπωσδήποτε».

Για τον Βρσάλικο: «Είναι ποδοσφαιριστής που θα μας βοηθήσει επιθετικά. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης που πηγαίνει δυνατά στην επίθεση, αλλά βοηθάει και στην άμυνα. Και θα μας δώσει πολλά και στην άμυνα. Είναι ένας παίκτης που στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έκανε τόσο πολύ αυτό που θα του ζητήσω να κάνει, να παίζει πιο βαθιά, να συμμετέχει πιο πολύ στις επιθέσεις. Καταλαβαίνει το ρυθμό του αγώνα και θα μας δώσει πολλά».

Διαβάστε επίσης