Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοινό μέτωπο κατά Μπαλτάκου-ΕΠΟ στη Super League

Κοινό μέτωπο κατά Μπαλτάκου-ΕΠΟ στη Super League
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 17:53
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Βολές κατά ριπάς δέχθηκαν η ΕΠΟ και ο Μπαλτάκος στο ΔΣ της Super League. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι όλες οι ομάδες είναι ενωμένες κατά του Μπαλτάκου και της ΕΠΟ, με την αυθαιρεσία του να προτείνει τον Μπένετ για την ΚΕΔ, και παράλληλα ομόφωνα αποφάσισαν τη δημιουργία ομάδας εργασίας για την ανεξαρτητοποίηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από την ΕΠΟ. Όλες οι ΠΑΕ συμφωνούν ότι η ακατάλληλη ομοσπονδία πρέπει να τελειώνει.

Ήδη ο Μαρινάκης ανακοίνωσε στο ΔΣ της Super League ότι «από σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Θα ζητήσω κι ένα γραφείο στην ΕΠΟ από αύριο ως αντιπρόεδρος για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα».

Παράλληλα η ΕΠΟ δέχθηκε επίθεση από όλες τις ομάδες. «Εμείς θα πούμε τι θα γίνει και κανένας άλλος», τόνισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, με αφορμή το «πραξικόπημα» του Μπαλτάκου με τον Μπένετ.

«Μας γυρνάει χρόνια πίσω η ΕΠΟ με την τακτική αυτή του αιφνιδιασμού, δηλώνει ότι η ΕΠΟ δε θέλει σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και προσβάλει όλους τους ιδιοκτήτες των ομάδων», τόνισε ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Ο δε εκπρόσωπος του Αστέρα Τρίπολης έκανε λόγο για «ύπουλη και υστερόβουλη ενέργεια της ΕΠΟ κατά του Επαγγελματικού ποδοσφαίρου», με τον Λεβαδειακό να τονίζει ότι «μετά το σημερινό πρέπει να διακοπεί κάθε κουβέντα με την ΕΠΟ».

Ο δε Αρης υποστήριξε: «Δεν είναι δυνατόν να αποφασίζεται κάτι τέτοιο με αυτό τον τρόπο».

«Έβραζαν» κι άλλες ομάδες για το «πραξικόπημα» Μπαλτάκου να επιβάλει τον Μπένετ:

ΟΦΗ: Δεν κατανοούμε αυτό που έκανε η ΕΠΟ. Ήταν λάθος και δυστυχώς δεν έχει σχέση με τα θέλω του ελληνικού ποδόσφαίρου.

Παναιτωλικός: «Δεν έπρεπε να μας αιφνιδιάσουν. Ούτε να αποφασίζει η ΕΠΟ μόνη της».

Ιωνικός: «Πρόκειται για καρατόμηση χωρίς κανόνες. Προσπάθησαν να βγάλουν αποτυχημένο τον Κλάτενμπεργκ ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων τον ήθελε και σήμερα λένε ότι θα βάλουν αρχιδιαιτητή τον βοηθό του... αποτυχημένου. Χωρίς συνεννόηση και με αιφνιδιασμό».

ΠΑΣ Γιάννινα: «Ναι στον Κλάτενμπεργκ και όχι σε όλα αυτά που μεθόδευσε η ΕΠΟ με αυτό τον άθλιο τρόπο».

Ακόμη και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης παραδέχθηκε: «Να οργανωθούμε και να ανεξαρτητοποιηθούμε σε πολλούς τομείς σε σχέση με την ΕΠΟ»!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Βόμβες» Μαρινάκη κατά Μπαλτάκου και ΕΠΟ: «Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος»

«Βόμβες» Μαρινάκη κατά Μπαλτάκου και ΕΠΟ: «Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος»

Ο πρόεδρος της SL στο ΔΣ της διοργανώτριας έκανε λόγο για «δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν από κάποια ανθρωπάκια». Αλαφούζος: «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ελέγχουν το ΔΣ της ΕΠΟ και είναι δυνατόν να δεχόμαστε ένα καπέλο από την ΕΠΟ;».