Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Στάιλς των 176 αγώνων στα 22 του χρόνια! (videos)

Ο Στάιλς των 176 αγώνων στα 22 του χρόνια! (videos)
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 23:15

Το όνομα του Κάλουμ Στάιλς «παίζει» έντονα τις τελευταίες ημέρες για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», μπορεί να έχουν το μυαλό τους στην πρώτη «μάχη» με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, για τα προκριματικά του Champions League, ωστόσο βρίσκονται και στη μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση τους και φέρεται να εξετάζουν τον 22χρονο άσο.

Ο Στάιλς είναι ένας δυναμικός μέσος, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, που αγωνίζεται τόσο σαν «6άρι», όσο και σαν επιθετικό χαφ και κεντρικός μέσος, έχει αγωνιστεί αρκετές φορές και ως αριστερός εξτρέμ. Και αυτό, διότι μπορεί να «τρέξει» στο γήπεδο, να πατήσει περιοχή και να σκοράρει. Στα πλεονεκτήματα του, επίσης, είναι η οξυδέρκεια του, αλλά και η μαχητικότητα του.

Μπορεί να είναι μόλις 22 ετών, ωστόσο ο Άγγλος μέσος μετράει 176 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο (170 σε επίπεδο συλλόγων, έξι με την Ουγγαρία), με 10 γκολ και εννιά ασίστ! Είναι εντυπωσιακό, αν σκεφτούμε ότι είναι γεννημένος το 2000! Ένα στατιστικό, που «λέει» πολλά για το ταλέντο του φερόμενου μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί, ότι ο Στάιλς μετρά 121 ματς με την Μπάρνσλεϊ, ενώ την τελευταία σεζόν, έπαιξε σε 46 φορές, με τρία τέρματα και δύο ασίστ.

Το ντεμπούτο του με την Εθνική Ουγγαρίας το έκανε στις 24/3 του 2022. Έκτοτε, μετρά πέντε ακόμα συμμετοχές σε εθνικό επίπεδο.

Ο Στάιλς έχει αξία 3,5 εκατ. ευρώ, όμως το συμβόλαιο του με την Μπάρνσλεϊ λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι με την περίπτωση του Στάιλς ασχολούνται αρκετές μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, όπως η Φούλαμ, η Μπόρνμουθ, η Σέλτικ, η Φερεντσβάρος και η Σουόνσι.

Να σημειωθεί, ότι ο Στάιλς είναι γεννημένος στην Αγγλία, όμως διαθέτει ουγγρικό διαβατήριο.

Δείτε τον εν δράσει:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης