Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να πως γίνονται οι κλήσεις στην Εθνική ομάδα!

Να πως γίνονται οι κλήσεις στην Εθνική ομάδα!
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 14:08

Δεν περνάει μέρα δίχως να εκτεθούν η ΕΠΟ και όλο το σύστημα της «εξυγίανσης». Ανεπανόρθωτα... Αυτή τη φορά το θέμα αφορά στην Εθνική ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο γίνονταν/γίνονται κλήσεις σε αυτή. Ο άνθρωπος που εξέθεσε αυτή τη φορά τα… καμώματα της «εξυγίανσης» ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. «Νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με το καλοκαίρι του 2018, κόπηκα από την Εθνική ως παίκτης του Ολυμπιακού», είπε σε συνέντευξή του στο Sport24, ο Έλληνας εξτρέμ και εξέθεσε, με αυτό τον τρόπο, το πως λειτουργεί το «σύστημα» γύρω από την Εθνική ομάδα και το πως αντιμετωπίζονται οι «παίκτες του Ολυμπιακού».

Έχει πραγματικά τρομερό ενδιαφέρον: «Θυμάμαι τον Νοέμβριο, μετά από τον αγώνα με την Ντουντελάνζ, όπου είχα φτάσει τα έξι γκολ με τον Ολυμπιακό, με πήρε ο Άγγελος Αναστασιάδης και μου είπε: "Δεν σε βλέπω καλά, δεν θα σε καλέσω". "Εντάξει, μην με καλέσετε", του λέω, "ευχαριστώ πολύ που με ενημερώσατε".
Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και την περίοδο που Ομοσπονδιακός προπονητής ήταν ο κ. Σκίμπε. Μην ξεχνάς ότι οι εμφανίσεις μου με την ΑΕΚ τον οδήγησαν να με καλέσει στην Εθνική ύστερα από δύο χρόνια, με παρέμβαση του κ. Μελισσανίδη.

Επίσης, όταν πλέον ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού με πήρε και μου είπε: "θα ξεκινήσουμε το Nations League με τους παίκτες που άρχισαν καλά στην προετοιμασία και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια".

Συγγνώμη, αλλά είχα πέντε γκολ σε πέντε επίσημα παιχνίδια εκείνο το διάστημα και δεν έπαιζα βασικός στην Εθνική. Άρα τι να πιστέψω;

Είχα πάρει τηλέφωνο τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τους είχα πει ότι δεν θέλω να ξαναπάω στην Εθνική. Από τον Ολυμπιακό, όμως, μου έλεγαν να πάω», είπε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αδιανόητα πράγματα, για άλλη μια αφορά ακούγονται για την ΕΠΟ της «εξυγίανσης» και για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το «σύστημα» γύρω από την Εθνική ομάδα. Το να τα λέει έτσι ευθέως ένας ποδοσφαιριστής είναι το πιο τρομερό από όλα… Και εκθέτει τόσο την ίδια την ΕΠΟ, όσο και την προπαγάνδα γύρω από εκείνη και την Εθνική ομάδα. Την ίδια προπαγάνδα που προσπαθεί να μας πείσει ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να στέλνει παίκτες στην Εθνική.

Αλλά το πιο σημαντικό; «Μην ξεχνάς ότι οι εμφανίσεις μου με την ΑΕΚ τον οδήγησαν να με καλέσει στην Εθνική ύστερα από δύο χρόνια, με παρέμβαση του κ. Μελισσανίδη», είπε ο Χριστοδουλόπουλος. Τι άλλο αν προσθέσει κανείς, από εκεί και πέρα…; Τι άλλο χρειάζεται να συζητήσουμε για το «μαγαζάκι», που είχε πει κάποτε και ο Κώστας Καραπαπάς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης