Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός «γκαζώνει» για Λουκεμπάκιο! (videos)

Ο Ολυμπιακός «γκαζώνει» για Λουκεμπάκιο! (videos)
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 09:57

Ο Ολυμπιακός έχει ως απόλυτη προτεραιότητά του, το να καταφέρει να ενισχυθεί όπως πρέπει, στα εξτρέμ! Και εκεί έχει ρίξει, αυτή τη στιγμή, το μεταγραφικό του βάρος. Πολλά ονόματα «έχουν πάει και έχουν έρθει», για τη θέση, με τον Θρύλο να φέρεται, τώρα, να είναι «λοκαρισμένος» στην περίπτωση του Ντόντι Λουκεμπάκιο! Ο εξτρέμ της Χέρτα, Βέλγος διεθνής, είναι σε πρώτο πλάνο για τον Θρύλο, σε ό,τι αφορά το θέμα της ενίσχυσης στα εξτρέμ. Και ο Ολυμπιακός φέρεται να τα δίνει όλα, για να τον φέρει στο λιμάνι.

Για τον Λουκεμπάκιο σας έχουμε γράψει ξανά, αναλυτικά. Στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει γεμάτες χρονιές, έχοντας «γράψει» ήδη 111 συμμετοχές με τις Χέρτα, Βόλφσμπουργκ (δανεικός) και Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχοντας παράλληλα 23 γκολ και 19 ασίστ. Έχει φορέσει παράλληλα τη φανέλα των Άντερλεχτ (Βέλγιο), Τουλούζ (Γαλλία) και Γουότφορντ (Αγγλία). Δυνατή καριέρα έχει μέχρι στιγμής ο 25χρονος άσος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, αλλά έχει κληθεί και στην ανδρική το Νοέμβριο του 2020, με τέσσερις συμμετοχές από τότε μέχρι σήμερα. Παίζει κυρίως δεξιά και συγκλίνει, αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά, αλλά και περιφερειακά της περιοχής. Έχει συμβόλαιο με τη Χέρτα μέχρι το 2024 και δεν είναι φθηνός (7,5 εκατομμύρια ευρώ στο Transfermarkt)! Πράγμα που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός παλεύει να κάνει ξανά μια υπέρβαση, για να φέρει έναν πρωτοκλασάτο παίκτη, από το γερμανικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά, στην Ελλάδα και τον Πειραιά.

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Δείτε τον σε δράση:

Διαβάστε επίσης