Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει δικαίωμα τώρα να κρατάει ΜΟΝΟ το αποτέλεσμα

Έχει δικαίωμα τώρα να κρατάει ΜΟΝΟ το αποτέλεσμα
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 09:58

Όχι, δεν είναι παράλογο αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός να λέει «δεν τα πήγαμε άσχημα στο Ισραήλ». Μπορεί να το πει και έχει το δικαίωμα… Γιατί; Έχει δικαίωμα τώρα να κρατάει ΜΟΝΟ το αποτέλεσμα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Να κρατά το γεγονός ότι στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν έδειξε «μέταλλο» και δεν «λύγισε» στο γήπεδο της Μακάμπι, παρά την πίεση που δέχθηκε. Μεγάλη πίεση, σε ορισμένα διαστήματα.

Ξαναλέμε, ωστόσο, ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει κάθε δικαίωμα να μένει στα θετικά του στοιχεία και να κρατά το γεγονός ότι έδειξε ικανότητα στο «Σάμι Οφέρ». Ότι μπόρεσε να κρατήσει το αποτέλεσμα, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να φέρει τη σειρά στο Καραϊσκάκη και να μην είναι «πίσω» στην υπόθεση πρόκριση.

Σταδιακά, ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του. Σταδιακά ο Θρύλος θα πρέπει να εμφανιστεί καλύτερος, αγώνα με τον αγώνα. Όσο ο καιρός θα περνάει και η ομάδα θα δουλεύει, σε συνδυασμό με τις προσθήκες τις οποίες δεδομένα θα κάνει, η εικόνα της θα πρέπει να βελτιωθεί και να πιάσει υψηλότερα στάνταρ. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένα μια καλή ομάδα και είναι στο χέρι του αυτό, σταδιακά να το βγάζει ολοένα και περισσότερο.

Αυτή τη στιγμή έχει το δικαίωμα ο Θρύλος να κρατά μόνο το αποτέλεσμα. Και με αυτό να πορεύεται. Οφείλει, ωστόσο, παράλληλα, να δουλέψει και να είναι βελτιωμένος, καθώς τα προκριματικά θα προχωρούν.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης