Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ελ Αραμπί έχει τον... τρόπο!

Ο Ελ Αραμπί έχει τον... τρόπο!
Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 23:00

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη μεγάλη ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (27/7), στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για τη «μάχη» με τους Ισραηλινούς, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να διεκδικεί θέσεις στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων».

O Μαροκινός είναι ένας παίκτης, που «σεληνιάζεται» στην Ευρώπη και ειδικότερα, στα εντός έδρας ματς των Πειραιωτών. Είτε μιλάμε για Champions League, είτε για Europa League, τα στατιστικά του Ελ Αραμπί είναι εντυπωσιακά. Δεν είναι τυχαίο, πως ο 35χρονος επιθετικός έχει σκοράρει απέναντι σε οκτώ ομάδες στο Φάληρο, με τη φανέλα του Θρύλου!

Πιο αναλυτικά, την πρώτη του σεζόν (2019-20), πανηγύρισε γκολ στην ήττα με 3-2 από την Μπάγερν, αλλά και στην επικράτηση με 1-0, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στην αυλαία των ομίλων. Με τον τρόπο αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το εισιτήριο για το Europa League και αφού προσπέρασαν την Άρσεναλ, βρέθηκαν απέναντι στην Γούλβς, με την οποία πάλι πέτυχε εντός έδρας γκολ ο Μαροκινός φορ, στο 1-1.

Την επόμενη χρονιά, ο Ελ Αραμπί πέτυχε γκολ στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στο 2-0 με αντίπαλο την Ομόνοια. Και μπορεί στους ομίλους να μη «βρήκε» δίχτυα, αλλά μέσω του Europa League, κατάφερε και πάλι να αφήσει το στίγμα του, σκοράροντας στο 4-2 με την Αιντχόφεν, εντός έδρας, αλλά και στην ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ.

Όσον αφορά στα δύο άλλα «χτυπήματα» του Ελ Αραμπί εντός έδρας; Ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού πέρυσι, στο 2-1 με την Άντβερπ, αλλά και στην εντός έδρας ήττα, με 2-1 από την Άιντραχτ.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης