Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόουτς, έτοιμοι πάντως δεν ήμασταν...

Κόουτς, έτοιμοι πάντως δεν ήμασταν...
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 12:27

Ο Πέδρο Μαρτίνς έγινε πρωταγωνιστής στην πιο βαριά ήττα στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού. Η πολύ άσχημη εμφάνιση του Θρύλου και η ήττα (0-4) από την Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, χρεώνεται σε μεγάλο (στο μεγαλύτερο) βαθμό στον Πορτογάλο τεχνικό.

Η ομάδα του Πειραιά εμφανίστηκε απογοητευτικά ανέτοιμη, χωρίς πλάνο, χωρίς δημιουργία, χωρίς πάθος και ένταση. Και το χειρότερο είναι, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός εγγυήθηκε για την ετοιμότητα των «ερυθρόλευκων» στη δεύτερη «μάχη» με τους πρωταθλητές Ισραήλ. Το δήλωσε μία, το δήλωσε δύο, το τόνισε τρεις, όμως ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε τελείως ανέτοιμος για την κρισιμότητα ενός τέτοιο ματς, με… φόντο τα «αστέρια».

Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε απλά κακή εμφάνιση, αλλά ήταν το «άσπρο με το μαύρο» σε σχέση με αυτό που περίμενε ο Μαρτίνς! Και αυτό «λέει» πολλά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Ράκος» ο Μαρτίνς, αλλά...

«Ράκος» ο Μαρτίνς, αλλά...

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Πορτογάλος, όμως δεν σκέφτεται την παραίτηση του από τον Ολυμπιακό.