Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατό το πρώτο μήνυμα Κορμπεράν, στο Ρέντη!

Δυνατό το πρώτο μήνυμα Κορμπεράν, στο Ρέντη!
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 10:14

Εποχή Κορμπεράν στον Θρύλο. Επίσημα. Με τη «βούλα» και με κάθε επισημότητα. Ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή και είναι έτοιμος να προχωρήσει σε νέα μονοπάτια δόξας. Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν έχει χάσει χρόνο. Είναι ήδη παρών και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του Πειραιά. Έβαλε την προπονητική του φόρμα, με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος και άρχισε ήδη να δουλεύει. Και με το «καλημέρα» έδωσε ήδη το στίγμα του, για την επόμενη ημέρα, στο λιμάνι.

«Το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι να νικήσουμε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, την Πέμπτη», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Κάρλος Κορμπεράν στους ποδοσφαιριστές του, όταν έπιασε δουλειά στο Ρέντη. Κουβέντες δυνατές, με νόημα. Ο Ισπανός έδειξε ότι δεν ήρθε εδώ για να το πάρει… χαλαρά. Δεν υπάρχει, άλλωστε, αυτή η δυνατότητα και δεν είναι και ίδιος τέτοιος άνθρωπος. Μεθοδικός, με προσοχή στη λεπτομέρεια και με διάθεση για δουλειά και αποτελέσματα. Ο Κάρλος Κορμπεράν έδειξε με το «καλημέρα» το τι σκέφτεται. Το τι θέλει και το τι περιμένει. Δεν αστειεύεται. Δεν είναι χαλαρός και είναι στην τσίτα. Έτοιμος για όλα.

Η ομάδα οφείλει να ακολουθήσει τον ρυθμό του. Οφείλει να ακολουθήσει το μοτίβο, το οποίο ο Κάρλος Κορμπεράν θέτει. Να ακολουθήσει αυτά που λέει ο νέος προπονητής και να βγάλει στο γήπεδο όλες τις αρετές, τις οποίες διαθέτει. Το πρώτο μήνυμα Κορμπεράν, στο Ρέντη, ήταν δυνατό. Ηχηρό. «Πάμε για πρόκριση», είπε!

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό της Χάντερσφιλντ στο Instagram.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η ευκαιρία του να αντιδράσει είναι εδώ!

Η ευκαιρία του να αντιδράσει είναι εδώ!

Ο Ολυμπιακός ευτυχεί να έχει μπροστά του ένα ματς γρήγορα. Απέναντι στη Σλόβαν έχει την ευκαιρία να ξορκίσει την κακή εικόνα με τη Μακάμπι και να βγάλει αντίδραση!