Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βρσάλικο και ο Κορμπεράν όπως... Ντιέγκο Σιμεόνε

Ο Βρσάλικο και ο Κορμπεράν όπως... Ντιέγκο Σιμεόνε
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 16:06

Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι μόλις μία ημέρα προπονητής του Ολυμπιακού. Εδώ και μία ημέρα μονάχα δουλεύει την ομάδα του, την οποία θέλει να εμφανίσει έτοιμη ψυχολογικά, για να κάνει εκείνη αυτό που πρέπει, απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, την Πέμπτη. Και ήδη έχει αρχίσει, φυσικά, να κάνει τις πρώτες δοκιμές του, στο χορτάρι του γηπέδου, στο προπονητικό του Ρέντη. Έχουμε ήδη, μάλιστα, τα πρώτα δείγματα γραφής, αλλά και μια… ιδιαιτερότητα, η οποία αξίζει αναφοράς! Αυτή αφορά στον Σίμε Βρσάλικο. Ο Κροάτης άσος είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και ο Κάρλος Κορμπεράν τον έχει ξεχωρίσει ήδη. Και κάτι… ετοιμάζει. Ο ρόλος τον οποίο ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μπορεί να δώσει στον Κροάτη παιχταρά, στο γήπεδο, υπό προϋποθέσεις, βεβαίως, έχει ενδιαφέρον και αξίζει να αναλυθεί.

Ο Σίμε Βρσάλικο δεν είναι μόνο εξαιρετικός επιθετικά, αλλά και στα αμυντικά του καθήκοντα, φυσικά. Ο Κροάτης μπακ μπορεί να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό και στο 3-4-3. Πως; Όχι ως φουλ μπακ, στη δεξιά πλευρά, αλλά ως δεξιός στόπερ! Και εκεί τον δοκίμασε ο Κάρλος Κορμπεράν, για ένα διάστημα στην προπόνηση. Προσοχή, δεν λέμε ότι ο Κορμπεράν… καθιερώνει τον Βρσάλικο σε αυτό τον ρόλο. Κάθε άλλο. Υπό προϋποθέσεις, ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Βρσάλικο και σε εκείνο τον ρόλο, με τον Κροάτη, βεβαίως, να τον ξέρει καλά… Τον έχει παίξει άλλωστε αυτό τον ρόλο, υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε, στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο Κορμπεράν δείχνει ότι ακόμη και σε αυτό το θέμα, έχει έρθει διαβασμένος… Και αυτό σίγουρα μετράει. Δεν είναι φυσικά δεδομένο, όπως είπαμε, ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα πάει με το 3-4-3 ως μόνιμη διάταξη. Άλλωστε, αρέσκεται στο να προσαρμόζεται, αναλόγως με το υλικό, το οποίο έχει στα χέρια του. Μένει να φανεί, εάν το 3-4-3 θα το δούμε πιο πολύ από ότι με τον Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά και αν ο Βρσάλικο μπορεί, εκτός από δεξιό μπακ, να γίνει και δεξιός στόπερ, στην τριάδα πίσω. Θα έχει ενδιαφέρον…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης