Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χουάνγκ και κάτι ακόμα για τα χαφ

Χουάνγκ και κάτι ακόμα για τα χαφ
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 16:11

Μεγάλο βάρος θέλει να ρίξει ο Κάρλος Κορμπεράν και στον άξονα. Υπάρχουν προτεραιότητες, φυσικά και τις έχουμε αναλύσει. Στον άξονα υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ο Κορμπεράν πρέπει να πάρει ξανά το μάξιμουμ και να τους κάνει να βγάζουν στο γήπεδο τη δεδομένη ποιότητά τους. Πέραν αυτών, όμως, ο Ισπανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του, λογικά από τα πλέι οφ της Ευρώπης (ευχή όλων τα πλέι οφ του Europa League) και τον Χουάνγκ, ο οποίος λόγω καθυστέρησης από τη ρωσική ομοσπονδία, δεν κατάφερε να είναι παρών στα ματς με τη Σλόβαν.

Έχει νέο χαφ, λοιπόν, ο Θρύλος. Έναν παίκτη με στοιχεία, θεωρητικά, τα οποία του λείπουν. Περιμένουμε πως και πως να δούμε τον Νοτιοκορεάτη σε δράση, αλλά ο Ολυμπιακός ψάχνει και κάτι ακόμη, για τα χαφ. Ψάχνει και κάτι παραπάνω. Ψάχνει και έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στο «6» με μεγαλύτερη ταχύτητα και τη δυνατότητα του Εμβιλά να βγάζει σωστά μπροστά την ομάδα. Ο Γάλλος είναι βαρόμετρο για τον Θρύλο και όταν αποδίδει καλά είναι πραγματικός βράχος, στον άξονα, αλλά ο Ολυμπιακός χρειάζεται και κάτι ακόμη, εκεί…

Και το ψάχνει. Αναμένουμε τις εξελίξεις και δεν είναι το μόνο μέτωπο, στο οποίο θα υπάρξουν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μονόδρομος προς Μπρατισλάβα

Μονόδρομος προς Μπρατισλάβα

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλεια, εάν θέλει να συνεχίσει στο Europa League. Και στην ομάδα υπάρχει πίστη για την πρόκριση.